Ik heb het product ontvangen en ik ben tevreden met het resultaat. De communicatie met jullie bedrijf was lastiger. Het feit dat jullie telefonisch niet bereikbaar zijn zonder afspraak is...Ik heb het product ontvangen en ik ben tevreden met het resultaat. De communicatie met jullie bedrijf was lastiger. Het feit dat jullie telefonisch niet bereikbaar zijn zonder afspraak is vervelend en toen ik via de mail probeerde een afspraak te maken kreeg ik pas na 3 dagen reactie op. Dus dat was een minpuntje.
Gijs
Goed, snel geleverd
Rian
De houten kerstkaarten zien er fantastisch uit. IK ben er heel blij mee. Netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd.
Suzanne
Snelle levering! En houten circuit ziet er goed uit.
Hans
Houten letters besteld, levering snel en perfect.
Ron
Gisteren heb ik het product in goede staat ontvangen , het ziet er kwalitatief goed uit. Netjes verpakt en de bezorgdag keurig per mail aangekondigd.
Bianca
Ik zocht een houten circuit en deze stond niet op de website. Toen ik er naar vroeg, stond deze er binnen een paar minuten op.
Paulussen
Prima snelle levering
Kaat
Joske
Snelle klantenservice. Duidelijke website en makkelijk te bestellen. Je krijgt wat je besteld.