Top, ben erg blij met mijn bestelling

Erik v/d wateringen

Letters voor onze kinderkamer besteld. Was erg snel in huis, goed verpakt en mooi afgewerkt. Bedankt!

Annie Berghuis

Goed. Het was makkelijk op de site te bestellen en had het al snel hier in huis. Het is erg mooi. Ik krijg ook van andere mensen die bij mij thuis komen te horen dat ze het mooi vinden

Alan

Contact gehad met Mike over mijn eigen ontwerp, dit was geen probleem en super snel geleverd. Topper, bedankt!

Familie

Ik wilde een grote letter bestellen voor aan de muur, maar twijfelde over de maat. Heb contact gezocht via de mail. Werd perfect geholpen. Uiteindelijk kwam de letter, super goed verpakt. Is erg... Ik wilde een grote letter bestellen voor aan de muur, maar twijfelde over de maat. Heb contact gezocht via de mail. Werd perfect geholpen. Uiteindelijk kwam de letter, super goed verpakt. Is erg mooi geworden!

H. Visser

Goed, mdf figuren besteld. snel binnen en netjes afgewerkt

Levering en communicatie was prima. Ik was alleen teleurgesteld over het product. De kunststof letters zagen er niet heel mooi uit, terwijl ze wel erg duur waren.

Eerder had ik houten...

Eerder had ik houten letters besteld en die waren wél mooi.

Reactie Houtenletter.com:

Hoi Liesbeth, Wat vervelend om te lezen dat de letters niet naar verwachting zijn. Er is hier echter niks over bekend bij ons. Zou u contact op kunnen nemen via info@woodmania.nl? Graag met foto... Hoi Liesbeth, Wat vervelend om te lezen dat de letters niet naar verwachting zijn. Er is hier echter niks over bekend bij ons. Zou u contact op kunnen nemen via info@woodmania.nl? Graag met foto van het product, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen doen.

Irene Altena

Ik werd goed geholpen bij het maken van mijn eigen ontwerp. En werd daarna snel afgeleverd! Top service!!

Goed. Ik had een verkeerde levering ontvangen, maar ik ontving erg snel, zonder extra kosten de juiste levering.