Resultaat
Levering volgens afspraak
Reactiesnelheid (Indien van toepassing)

Bosman

?

?

Houden zo

Hans M.

Prima bedrijf, heeft twee trappen geleverd en gemonteerd geheel volgens afspraak voor een scherpe prijs. Ben zeer tevreden met het resultaat!

Vooraf goed geïnformeerd over de mogelijkheden met duidelijke 3D-tekening. Denken met je mee.

We hebben de trap besteld en is ook geleverd zoals besteld. Eenvoudig in elkaar te zetten. Op juiste manier geleverd. Jullie zijn goed bezig

Zo door gaan

Ruivenkamp

Recent trap besteld. Keurig afgeleverd zeer netjes gemaakt. Alles paste perfect!
Een echte aanrader!

Flexibel en zeer bereikbaar

Site iets vriendelijker maken

Voor het eerst een trap besteld. Duidelijk en overzichtelijk. Als zeer prettig ervaren.

Goede en duidelijke communicatie.

Op dit moment geen.

Loots Bart

Mooi materiaal, netjes afgeleverd aan een correcte prijs!!!
Snelle reacties op mail

Snelle reacties op vragen en vlotte levering

Ik had de vraag gesteld om de binnenwang van de trap niet door te boren om de treden te schroeven.... Dit was echter wel gebeurd. Geen ramp, maar had deze liever niet in het zicht gehad.... Ik had de vraag gesteld om de binnenwang van de trap niet door te boren om de treden te schroeven.... Dit was echter wel gebeurd. Geen ramp, maar had deze liever niet in het zicht gehad. Waarschijnlijk standaard met de cnc?

Vanaf het eerste contact goed.

Het bedrijf zorg ervoor dat hun product compleet geleverd wordt

Niet gevonden gewoon doorgaan.

Fijne ontvangst bij het bedrijf , medewerkster ging gelijk aan de slag voor ons.Goede kwaliteit trap voor een mooie prijs ! Wij zijn zeer tevreden.

Zie vorige

Marcel

Geweldig! Eerlijk, snel (veel sneller dan op website stond) en zeer meedenkend. We moeten nog een trap voor onze andere entresolvloer. Geen twijfel mogelijk dat we deze bij houtentrappenwinkel gaan... Geweldig! Eerlijk, snel (veel sneller dan op website stond) en zeer meedenkend. We moeten nog een trap voor onze andere entresolvloer. Geen twijfel mogelijk dat we deze bij houtentrappenwinkel gaan halen. Tot volgende keer. En nogmaals dank!

Snel, betrouwbaar, en mooie kwaliteit.

Dhr. I.G. Mostert / Stichting Au Boulot

Een aantal weken geleden heb ik een houten trap bij deze webshop besteld. Er is contact geweest over en weer over o.a. het aanpassen van maten en wensen. Daarna is het product naar behoren... Een aantal weken geleden heb ik een houten trap bij deze webshop besteld. Er is contact geweest over en weer over o.a. het aanpassen van maten en wensen. Daarna is het product naar behoren afgeleverd.

Communicatie klant verkoper/tekenaar

Als ik écht iets moet verzinnen: de interface website/bestelsysteem kan iets overzichtelijker. Maar vanzelf zou ik daar geen verbeterpunten weten.