Edwin

Redelijk, vloerdelen waren niet droog, hoop kromme balken en planken

prijs is redelijk

Reactie Houthandelonline:

Beste Edwin, Spijtig te lezen dat het geleverde materiaal niet heeft voldaan aan de verwachting. Bij klachten vragen wij onze klanten om even contact met ons op te nemen, zodat wij hier samen naar... Beste Edwin, Spijtig te lezen dat het geleverde materiaal niet heeft voldaan aan de verwachting. Bij klachten vragen wij onze klanten om even contact met ons op te nemen, zodat wij hier samen naar kunnen kijken. Helaas hebben wij geen melding van u ontvangen. Mocht u alsnog een aanvulling willen sturen, kan dit altijd naar info@houthandelonline.nl. Met vriendelijke groet, Nadine

G

leveren wat je vraagt ook staat het niet op hun webshop

Ben

Minder goed. Het bestelde bleek niet leverbaar.

Ruim assortiment

Reactie Houthandelonline:

Beste Ben, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Soms kan het wel eens voorkomen dat voorraden elkaar kruisen. Wij doen ons uiterste best om in dit geval een passende alternatief aan te bieden,... Beste Ben, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Soms kan het wel eens voorkomen dat voorraden elkaar kruisen. Wij doen ons uiterste best om in dit geval een passende alternatief aan te bieden, helaas was dit voor u niet werkbaar. In overleg met u hebben wij de order voor u geannuleerd. Met vriendelijke groet, Nadine

Rein

Zorgboerderij

snelgeleverd

Paul

Top!

Kwaliteit, service, bereikbaarheid, advies.

Hans

Klopt als een bus

Kwaliteit voor goede prijs

Rob Vlasveld

Uitstekend

goede internetsite, concurrerende prijs, vriedenlijk aan de telefoon (Monique?) snelle afhandeling, mogelijkheid afhalen.

Hans

Zeer goed

Komt afspraken na

maartje

Wederom hout opgehaald, goede kwaliteit en zeer vriendelijk en hulpvaardig en deskundig personeel.

Bij het opladen zeer gewaardeerde goede adviezen gehad.

Dirk

Vlotte afhandeling