Gerrit

flexibel

Paul

Zeer tevreden

Snel contact voor afspraak voor levering. En na afspraak geleverd. Plus goede prijs.

Tommy

Zeer slechte balken geleverd, leek wel afvalhout.

Contact betreft leverdatum

Reactie Houthandelonline:

Beste Tommy, Spijtig te lezen dat de balken die zijn geleverd niet hebben voldaan aan de verwachting. Bij klachten vragen wij onze klanten om even contact met ons op te nemen, zodat wij hier samen... Beste Tommy, Spijtig te lezen dat de balken die zijn geleverd niet hebben voldaan aan de verwachting. Bij klachten vragen wij onze klanten om even contact met ons op te nemen, zodat wij hier samen naar kunnen kijken. Helaas hebben wij geen melding van u van ontvangen. Mocht u alsnog een aanvulling willen sturen, kan dit altijd naar info@houthandelonline.nl. Met vriendelijke groet, Sandra

Peter

We zijn erg tevreden,levering ging vlekkeloos

Telefonisch bereikbaar,heel bijzonder tegenwoordig.wilde er op het laatste moment nog wat bij hebben,één telefoontje en geen enkel probleem.

Fred Rommens

Prima prijs kwaliteitsverhouding, maar maakten helaas niet waar wat werd beloofd. Levering was pas een week later :(

Prijs-kwaliteit.

Reactie Houthandelonline:

Beste meneer Rommens, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Helaas kan het soms voorkomen dat materialen niet binnenkomen op de beloofde datum. Hierdoor zijn wij soms genoodzaakt de leverdatum... Beste meneer Rommens, Bedankt voor het plaatsen van uw review. Helaas kan het soms voorkomen dat materialen niet binnenkomen op de beloofde datum. Hierdoor zijn wij soms genoodzaakt de leverdatum uit te stellen. Dit doen wij altijd in overleg met onze klant; u in dit geval. Wij hopen dat u ondanks de vertraging, de materialen nog op tijd heeft kunnen verwerken. Met vriendelijke groet, Sandra

P.vd Berg

Goede ervaring met bestellen en afwikkeling via mail.

Snelle afhandeling van de bestelling en hulp met laden.

wilco riemersma

Goeie service makkelijke website om te bestellen

Prijs kwaliteit prima

Dirk

Zeer goed maar spijtig dat de chauffeur niet op de hoogte was dat hij achteraan moest leveren zoals aangegeven maar ik kan uiteraard niet oordelen bij wie of welke firma deze fout lag.

Prijs .Snelle levering en veel keuze

Andre

Makkelijk kiezen wat je nodig hebt op hun site en ook nog eens goedkoper als andere houthandel aren. Maar dit alleen als je veel besteld ivm de verzendkosten.

Goede overzichtelijke site
Goedkoper dan anderen