Ronald

Zeer goed

Goede service.

Alphons

Een buig mdf plaat gekocht maar door een verpakkingsfout van hun toeleverancier was de plaat deels beschadigd en daardoor deels onbruikbaar. Opgelost door een royale vergoeding.

Klantenservice hoog in het vaandel, begripvol en oplossingsgericht naar de klant. Ook gaan ze dit terugkoppelen naar de toeleverancier om herhaling te voorkomen. Chapeau!

Roel

Top kwaliteit

Goede prijs

Marthijn

Heel goed. Netjes bezorgd, prettig telefonisch contact en mooi hout.

tijdige bezorging en gemakkelijk prettig contact

patrick

Prima mooi hout

Levering is erg snel uitgebreid assortiment

Sjoerd

Veel slechte planken bij zweeds rabat, slecht gezaagd

voordelig

Reactie Houthandelonline:

Beste Sjoerd, bedankt het plaatsen van uw review. Spijtig te lezen dat de geleverde rabat delen niet hebben voldaan aan de verwachting. Bij klachten vragen wij onze klanten om even contact met ons... Beste Sjoerd, bedankt het plaatsen van uw review. Spijtig te lezen dat de geleverde rabat delen niet hebben voldaan aan de verwachting. Bij klachten vragen wij onze klanten om even contact met ons op te nemen, zodat wij hier samen naar kunnen kijken. Helaas hebben wij geen melding van u van ontvangen. Mocht u alsnog een aanvulling willen sturen, kan dit altijd naar info@houthandelonline.nl. Met vriendelijke groet, Iris

François

Heel vlot verlopen

Enorme keuze

Femke

Snelle levering, uitstekende service, vriendelijke mensen aan de telefoon en bij bezorging

Flexibel, snel, betrouwbaar

Hanneke

Goede kwaliteit materiaal

Meedenken en goede service bij aflevering

Mattijs

Vriendelijk personeel. De plaat was niet zo makkelijk in de auto te krijgen als ik dacht, een van de medewerkers had gelukkig even tijd, en hielp me even zodat het soepel verliep.

Het...

Het was een mooi stuk berk muktiplex. Mooi schoon, en geen splinterige randen

Zie tekst 1

Reactie Houthandelonline:

Beste Mattijs, Een vierkante plaat is inderdaad niet heel handzaam, maar blij toe dat onze collega's met u hebben kunnen puzzelen en u de plaat heelhuids thuis heeft kunnen krijgen. Veel succes en... Beste Mattijs, Een vierkante plaat is inderdaad niet heel handzaam, maar blij toe dat onze collega's met u hebben kunnen puzzelen en u de plaat heelhuids thuis heeft kunnen krijgen. Veel succes en plezier ervan en hopelijk tot snel! Groet, Sandra