Frank

Vriebdelijk contact

Patrick

Hout van topkwaliteit

Leon

Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen! Top

Prijs kwaliteit verhouding is geweldig

Reactie Houthandelonline:

Beste Leon, bedankt voor deze mooie review. Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service en de geleverde materialen. Veel succes met uw project en graag tot ziens bij Houthandelonline!... Beste Leon, bedankt voor deze mooie review. Wat leuk om te horen dat u tevreden bent met onze service en de geleverde materialen. Veel succes met uw project en graag tot ziens bij Houthandelonline! Met vriendelijke groet, Iris

Moniek

Keurig telefonisch advies, perfecte levering

afspraak voor levering maken

B.M.H.

Helemaal O.K!

Super info via mail over levering. Prachtig geleverd tafelblad.

Ewout Sikkens RenokanBouw

Snelle service

correct, gunstige prijzen snelle levering goede communicatie

Henk

Keurig op tijd geleverd volgens afspraak

Behulpzaam personeel

Jos

Prima service. Correcte afhandeling.

duidelijke en snelle afhandeling en terugkoppeling

Jelle

Prima ervaring

Goede levering, alles netjes verpakt zodat de regen geen invloed had op de producten zoals gips en osb

Reactie Houthandelonline:

Beste Jelle, dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen. Wij kijken dagelijks naar de weersverwachting en verpakken kwetsbare materialen... Beste Jelle, dank u wel voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat de levering naar wens is verlopen. Wij kijken dagelijks naar de weersverwachting en verpakken kwetsbare materialen zorgvuldig om deze tegen regen te beschermen. Alvast veel succes met het verwerken van de materialen voor uw project! Met vriendelijke groet, Iris

Hans

Uitstekend ervaring

Goede kwaliteit producten en voor de deur geleverd