8.2/10
8.2/10

A

Prima.

nee niet iets specifieks opvallend.

communicatie over status en verzending. Verder was er onduidelijkheid over de levering omdat dit via een ander (zwembaden bedrijf) plaats vond.

In dit formulier mist de mogelijkheid bij...

In dit formulier mist de mogelijkheid bij "zou u dit bedrijf aanbevelen" geen mening (of dergelijk)

H van den Broek

Niet bijster goed. Slechte informatie over eventuele vertraging. Geen antwoord op e-mails. En beloften niet nakomen.

Beantwoord de e-mails. Ben open naar de klant. Laat weten waarom de bestelling later komt dan verwacht

Reactie Houtkachel-webshop.nl:

Goedemiddag Meneer van den Broek ,
Ik heb u gebeld om te vertellen dat deze niet voorradig was en dat zodra de Rooster binnen ik deze verstuur , maar kreeg geen contact met u.
U heeft mij...
Goedemiddag Meneer van den Broek ,
U heeft mij terug gebeld op vrijdag en heb u netjes dit u gelegd en dat deze de zelfde dag verzonden zou worden.
Mij excuses dat het niet zo is verlopen als u wilde .
Mvg. Loek

Walschaerts Ben

Tijdige en correcte levering

Betere info over levering. Referentie naar website pakketdienst was onvolledig. Meer bepaald ontbrak de trackingcode.

Reactie Houtkachel-webshop.nl:

Sorry voor het ongemak, ik ga hier met de vervoerder zeker contact over opnemen.
bedankt voor u reactie .
Mvg. Loek

HW van Hest

Duidelijk,zakelijk en goede kwaliteit. Snelle levering.

Goede kwaliteit

Leon

Geweldig! Belt bij een bestelling om aan te geven dat een wijziging beter is.

Service!

Nvt

Op vraag goede informatie m.b.t. het product.
Foto betreffende het product mocht wel duidelijker.

Goede berijkbaarheid.

Zie vraag 1

Fred Tome

Voor mij is het de eerste keer, dat ik een bestelling heb gedaan. Pakket is keurig afgeleverd. Alleen was de vervoerder erg laat.

Ruime Keuze van verschillende merken kachels.

Misschien een andere vervoerder.

Klerks

Keurig snel het juiste geleverd.

Atelier Wierikx

Groot aanbod en veel keuze aan accessoires, als doe-het-zelf person staat me dat erg aan

Ik vind het prettig dat er keuze is in verschillende soorten hittebestendige verf. De antraciet kleur die ik bested heb paste perfect bij mijn kachel.

De glasvezelband is alleen per 4 meter te koop en ik had maar 1,2 meter nodig voor een klein ruitje. per meter kunnen bestellen zou een fijne optie zijn

RA

Prima, snel en volgens afspraak

Betrouwbaar