Groot aanbod en veel keuze aan accessoires, als doe-het-zelf person staat me dat erg aan
Ik vind het prettig dat er keuze is in verschillende soorten hittebestendige verf. De antraciet kleur die ik bested heb paste perfect bij mijn kachel.
De glasvezelband is alleen per 4 meter te koop en ik had maar 1,2 meter nodig voor een klein ruitje. per meter kunnen bestellen zou een fijne optie zijn
Prima, snel en volgens afspraak
Betrouwbaar
Duidelijke bestelling, snel besteld en precies wat de bedoeling was en vooral super snelle bezorging.
Alles bij alles ben ik zeer tevreden, dank je wel.
Ja de super snelle levering.
Ik zal het echt niet weten, laat he zo maar ben super tevreden
Slechte ervaring. Men weigerde om het pakketje naar een postbus te sturen; hadden ze nog nooit meegemaakt! Ik werd hierover onbeschoft te woord gestaan en werkelijk uitgescholden omdat ik het...
Slecht service en slechte verzendopties.
zie boven.
Reactie Houtkachel-webshop.nl:
Beste mevr. vander Schaaf,
Ik heb u telefonische benaderd en u vertelt dat onze bezorgers niet leveren op een postbus adres .
Ik heb u aangegeven om mij een adres te gegeven waar het...
Na mijn bestelling ben ik op de hoogte gehouden van de voortgang, en super snel mijn bestelde kachel geleverd gekregen met de nodige uitleg over aansluiten en bediening.
Dit bedrijf is een...
behulpzaam en snel
Vlotte levering, perfect product en heel transportbestendig verpakt.
Correcte en vlotte service
Goed contact, komen tot oplossing bij problemen
kleurcode op website vermelden bij spuitlakken.
Positief. Duidelijk en snelle levering
Prima, na een opmerking bij de bestelling werd ik opgebeld om te bespreken wat mijn wens was.
Persoonlijke benadering en meedenken.
Zoek een goedkopere (platte doos) verzendmethode voor mica vellen. Dat bestaat.