8.2/10
8.2/10

Ron

Heb zelf nog moeten bellen waar mijn bestelling bleef.. ze waren het vergeten !?!?

Maas

Keurig, klantvriendelijk en correct ?

Overzichtelijk

Nvt

Stijn Van Eester

Na mijn bestelling kreeg ik geen feedback meer over de leverdatum en ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen.

Ingrid de Croon

Werd netjes gebeld vanwege gestelde vraag, over kleur mica .

duidelijk site

opstuurkosten € 8,95 voor 3 mica velletjes idioot duur, dit kan veel beter!
opstuurkosten € 8,95 voor 3 mica velletjes idioot duur, dit kan veel beter!
mica niet van hetzelfde kwaliteit bij 1 stuk allemaal zwarte spikkels, leek wel afval stukje( had er 3 besteld, 1 goed doorzichtig 1 beetje zwart en 1 heel veel zwarte plekjes erop.. het was dat ik het moest meegeven aan mensen voor de kachel in frankrijk anders had ik het terug gestuurd.

José den enting

Levering werd helaas later,maar ik ben keurig op de hoogte gesteld.
Nu wachten op het bestelde de items Ben erg benieuwd.

Marja booij

Het duurde een week voor ik mijn bestelling kreeg, achteraf bleek het niet op voorraad , maar ben daar niet over geïnformeerd . Ik heb 8,95 aan verzendkosten betaald, op het envelop stond dat het... Het duurde een week voor ik mijn bestelling kreeg, achteraf bleek het niet op voorraad , maar ben daar niet over geïnformeerd . Ik heb 8,95 aan verzendkosten betaald, op het envelop stond dat het 3,95 was. Voel me wel belazerd. Koop daar zeker nooit meer iets.

Zeker niet

Peter Kettenis

Bij een vraag via email werd ik die zelfde avond nog terug gebeld en werd ik voorzien van goede informatie

Goede service en makkelijk communiceren

Productomschrijvingen zouden iets duidelijker kunnen en wat handleidingen oid zouden vragen van te voren kunnen beantwoorden

J.Boks

Bij deze webshop 4m 'zelfklevend' glasvezelkoord besteld. Helaas blijkt dit niet te kleven. Reactie verkoper: dat kan opgelost worden met lijm. Punt. Om nogmaals een kleine 9 euro aan verzendkosten... Bij deze webshop 4m 'zelfklevend' glasvezelkoord besteld. Helaas blijkt dit niet te kleven. Reactie verkoper: dat kan opgelost worden met lijm. Punt. Om nogmaals een kleine 9 euro aan verzendkosten te betalen voor een envelopje gaat mij veel te ver. Rappellerend aan het feit dat het product niet doet wat het zou moeten doen, krijg ik de reactie "het licht niet aan ons". Klantvriendelijkheid om te janken.

Compleet assortiment

Informatie uitbreiden, dat zelfklevend niet altijd zelfklevend is.
Sneller leveren.
Klantvriendelijker reageren.

G.J Heersminl

Helaas wel bestelt en betaald maar nog niets geleverd. Graag even info over de vertraging a.u.b.
Vr. Gr.
G.J. Heersmink