8.2/10
8.2/10

Frank

Okay

Het ging zonder problemen .

De hoogt, lengte etc . zal handige zijn in sommige gevallen .

Reijs klusbedrijf

Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen. Ik had nog een aanvullende vraag en deze is keurig en snel per mail beantwoord en het bestelde product is binnen de beloofde leveringsdagen... Uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen. Ik had nog een aanvullende vraag en deze is keurig en snel per mail beantwoord en het bestelde product is binnen de beloofde leveringsdagen afgeleverd....top.

R. Helvensteijn

Werd niet binnen 24 uur geleverd en werd niet op de hoogte gesteld van bezorgmoment. Ben echter heel tevreden over het aangeschafte product, dus zou zeker terug komen!

Ruim assortiment.

Track & trace zou prettig geweest zijn.

Jean-Louis Dumortier

Wel, ik wacht nog steeds op de levering. Zou voor morgen of overmorgen moeten zijn.

via google gemakkelijk te vinden

Betaling met bankkaart werkt niet van de eerste keer
Er was me levering beloofd binnen de 2 dagen (telefonisch), we zijn nu een week verder. Er moet nog steeds geleverd worden.
Lzevering...
Betaling met bankkaart werkt niet van de eerste keer
Lzevering is voor morgen of overmorgen. Jammer dat ik de exacte dag van levering niet van tevoren weet. Ik kom hiervoor speciaal met de auto naar mijn werk waar er wordt geleverd. Dus dit moet ik nu 2 keer doen.

Michel

Goed re vinden via Google

Goed assortiment

HUIJBERS

GEWOON GOED ZOALS HOORT

GA ZO DOOR

Johan mein

Vakkundig verzonden en snel

De verpakking was van goede kwaliteit

AMBT pelletkachel tilburg

Goed.