8.2/10
8.2/10

Tjepkema

Producten en bezorging prima! Veel te hoge verzendkosten ...

Goede kwaliteit, snelle levering en niet duur.

Verzendkosten zijn erg hoog. €3,95 zou beter zijn voor dit soort pakjes.

JOLLING BENJAMIN

Besteld ,betaald drie dagen later werd het produkt reeds geleverd waarvoor mijn dank

zeer korrekt en snelle bediening

op dit moment geen minpunten

G IJsselstein

Service

Levels

Zeer positief, kom zijn woord altijd na.

Betrouwbaar en correct

Foto controleren op aangeboden product

j.c. Faas

H. Oosting

Goede en snelle service.

te Meerman

Ik zocht een tamelijk afwijkende constructie, een kachelpijp in een tuinhuisje voor een Barbeque die niet direct voor een verlenging was bedoeld. In telefonisch overleg precies datgene gevonden wat... Ik zocht een tamelijk afwijkende constructie, een kachelpijp in een tuinhuisje voor een Barbeque die niet direct voor een verlenging was bedoeld. In telefonisch overleg precies datgene gevonden wat ik zocht.

Prima complete webshop en in overleg met de eigenaar een oplossing gevonden voor een niet standaard toepassing.

sommige webshops hebben de mogelijkheid om, indien er meerdere pagina's zijn, gewoon naar benedente scrollen en dan worden de producten zichtbaar gemaakt zonder dat je naar een volgende pagina moet.... sommige webshops hebben de mogelijkheid om, indien er meerdere pagina's zijn, gewoon naar benedente scrollen en dan worden de producten zichtbaar gemaakt zonder dat je naar een volgende pagina moet. Dat is handig, en voorkomt dat je denkt dat je alles al gezien hebt terwijl er nog meerdere pagina's met producten zijn. Maar is een kleinigheid.

om de dubbelwandige pijp aan elkaar te bevestigen (want zijn maar aan 1 kant bevestigd) geen steenwol, maar een RVS lange schroef gebruikt en door de pijp heen gestoken met boutjes (in totaal 8) om de buizen van elkaar te houden. werkt prima, mocht er ooit nog iemand met dezelfde vraag komen.

Voor prive

Had mica besteld,en de andere dag was het al binnen.dus tevreden .met vriendelijke dank.