8.2/10
8.2/10

Cor Boer

Helaas ging het bij mijn 1ste bestelling mis. Ik had een kachelruitje besteld en per e-mail nog een tekening gestuurd met daarbij de afmetingen en het factuurnr van het ruitje. Het laatste niet... Helaas ging het bij mijn 1ste bestelling mis. Ik had een kachelruitje besteld en per e-mail nog een tekening gestuurd met daarbij de afmetingen en het factuurnr van het ruitje. Het laatste niet overgekomen bij de bestelling , want er werd een totaal ander ruitje geleverd.
Gelukkig kon uit het geleverde ruitje het goede ruitje gesneden worden.
Heb daarover tel contact gehad met uw bedrijf en kon op jullie risico het ruitje op maat laten snijden. Dus eindresultaat was goed. Voortaan wel mails lezen.
Mvrgr Cor Boer

T van der Meulen

Vlotte levering mica tbv houtkachel

L. van de Wiel

Mijn eerste ervaring met Houtkachel-webshop.nl is niet anders dan uitstekend te noemen. Na eerst telefonisch contact te hebben gehad over de garantie van tijdige levering later nog even contact... Mijn eerste ervaring met Houtkachel-webshop.nl is niet anders dan uitstekend te noemen. Na eerst telefonisch contact te hebben gehad over de garantie van tijdige levering later nog even contact gehad over een prijsverschil met een aanbieding. De uiteindelijke prijs bij bestelling was € 5,00 duurder als de vermelding van de aanbieding op de site. Aan de prijs kon niets veranderd worden maar er zou een presentje mee gestuurd worden. Dit is ook gebeurd en is bij ons in zeer goede aarde gevallen. Hiervoor willen wij u nog vriendelijk bedanken.

Supersnelle levering, uiterst klantvriendelijk en attent.

Onderhoud van prijzen op de site mag nauwkeuriger, als een aanbieding vervalt verwijder hem dan ook overal van de site. Ik kan me voorstellen dat klanten afhaken als de prijs die ze uiteindelijk... Onderhoud van prijzen op de site mag nauwkeuriger, als een aanbieding vervalt verwijder hem dan ook overal van de site. Ik kan me voorstellen dat klanten afhaken als de prijs die ze uiteindelijk moeten betalen niet overeenkomt met dat wat in de aanbieding vermeldt wordt.

Jip jansen

Een vonden schermvenster besteld snel binnen

Hans Prins

No

No

steven van roy

Aankoop kachel ventilator

Een verzendbevestiging zou leuk zijn.

Meijer

Snel en Goed

Wat een super service, we zijn heel tevreden.

nee

B. Schoonderwoerd

Alles prima verlopen

Alles goed

Ik weet het niet.

Theunissen

Het Was vlug en goed geleverd. Of het gekochte naar wens is kan ik nog niet zeggen het is nl een kerstcadeau

Arie van der Pijk

Snel en handig bestellen zo

Slen en goeie kwaliteit