8.2/10

Uitstekend

Wiggers

Simpel, snel en goed

W. van Bakel

Die is, al is het voor mij pas de eerste keer, best heel positief.

Zeer snelle levering. opvallend goed verpakt.

Het enige min puntje vind ik dat ik pas bij navraag te horen heb gekregen hoe ik de bestelling kon volgend. Daardoor kon ik (nog net op tijd) thuis zijn om de bestelling in ontvangst te nemen.

aannemersbedrijf p.w.vermeulen

Goed verwerking van de orders dus geen klachten

antwoord op mails verloopt snel

doorgaan met dit concept

adriana.oele@gmail.com

Slecht, wel betaling incasseren maar niet reageren en nog belangrijker niet leveren!!

nee, in het geheel niet, e-mail met specifieke vragen wordt niet beantwoord.

en sinds de bestelling en betaling heb ik niets meer van het bedrijf vernomen.
dus ook geen levering...
nee, in het geheel niet, e-mail met specifieke vragen wordt niet beantwoord.

en sinds de bestelling en betaling heb ik niets meer van het bedrijf vernomen.
dus ook geen levering van het bestelde!!

nog een weekje en dan meld ik deze transactie aan bij het bureau internetfraude van de politie.

zie boven

M Blokker

Conform toezegging levering binnen 2-4 dagen na bestelling. Wel moet ik zeggen dat mijn verwachtingspatroon bij webshops inmiddels is dat ze binnen 24u na bestelling gaan uitleveren (dus binnen 2... Conform toezegging levering binnen 2-4 dagen na bestelling. Wel moet ik zeggen dat mijn verwachtingspatroon bij webshops inmiddels is dat ze binnen 24u na bestelling gaan uitleveren (dus binnen 2 werkdagen in huis). Het zou jullie webshop qua aantrekkelijkheid voor mij zeker verbeteren.

Tip: kijk naar kwaliteit van transporteur / pakketbezorger. Via packs.nu (?) kon ik niets met de mailtjes die ik kreeg met informatie omtrent bezorging. Ingewikkelde afkortingen en ik kon er geen wijs uit worden wat status van verzending was en bij bezorging waren we niet thuis. Pakket is vervolgens voor de voordeur afgeleverd, waarbij we gelukkig net voor de regen thuis waren....

Kwaliteit en prijsstelling van de producten

Zie boven

G.Plaizier

Goede ervaring

groot assortiment
snelle levering

Beekman

Niet bepaald positief zie deverbeterpunten

het uitleveren is te langzaam product is voor mij te laat geleverd staat nu te staan plaatsing nu niet mogelijk wegens gebrek aan mankracht was product binnen 1 a 2 dagen geleverd dan was het ok... het uitleveren is te langzaam product is voor mij te laat geleverd staat nu te staan plaatsing nu niet mogelijk wegens gebrek aan mankracht was product binnen 1 a 2 dagen geleverd dan was het ok geweest wanneer het gekochte gebruikt gaat worden is nog geheel onduidelijk zie maar eens 3 mannen te krijgen om te tillen, jammer!
het vervelende is dat de levertijd (proberen binnen 4 !! dagen) pas bekend wordt bij het bestelllen beter is om dat duidelijk te vermelden bij de aanbieding van de producten