8.2/10
8.2/10

Bas

De TNT had het bestelde glas kapot aangeleverd. Zeer professioneel en snelle afhandeling. Binnen dezelfde tijd was er een nieuw glas gleverd! Top!

Jolanda Peters

Uitstekend!

Tom van der zandt

Prima levering, prijs is in vergelijking ook ok. Fijne site, kortom een dikke voldoende wat mij betreft.

Zie boven

Klaske

Prima levering na dito advies!

Perfecte informatie en advies, snelle levering en goed verpakt.

Ja, de afzender ontbrak op het pakje. Je kunt hiervoor een sticker laten maken, die bij verzending ook weer reclame voor je betekent Henk! Want zo'n pakje wordt GEZIEN!

sjaak fransen

Ik heb 1 keer besteldt en dat ging naar mijn idee perfect

j de leeuw

Overzichtelijke site, snelle levering

gabry louissen

Snel en correct geleverd! Aanrader

Wellicht op dag van verzending mailtje sturen dat verzending onderweg is. Bij grote of verwachtingsvolle producten kan dit een extra zijn. In mijn geval was dit niet aan de orde.

Han Delissen

Houtkachel Webshop

Het was onduidelijk hoe de pijpen toegepast moesten worden. Na bellen bleek dat van 1 van de delen een stuk afgezaagd moest worden. Zou fijn zijn om dat op voorhand te weten. Niet voor iedereen... Het was onduidelijk hoe de pijpen toegepast moesten worden. Na bellen bleek dat van 1 van de delen een stuk afgezaagd moest worden. Zou fijn zijn om dat op voorhand te weten. Niet voor iedereen eenvoudig om van een 2 mm dikke pijp een stuk af te zagen.

Pieter

Prima service

Compleet, goede prijs, snelle levering, goed op de hoogte gehouden