E van beek

Mijn ervaring is heel goed met dit bedrijf

Perfect

Klaas

Prima snelle levering

Ik heb extra betaald om de kachel op zaterdag te laten leveren, de kachel is uren later gekomen dan aan mij doorgegeven is. ik had 3 vrienden geregeld om de kachel naar boven te tillen, die zijn hun... Ik heb extra betaald om de kachel op zaterdag te laten leveren, de kachel is uren later gekomen dan aan mij doorgegeven is. ik had 3 vrienden geregeld om de kachel naar boven te tillen, die zijn hun hele zaterdag hieraan kwijt. Ik zou het geld terug krijgen van de levering en dit bevestigd krijgen per mail. Ik heb hier achteraan gebeld en tot zo ver niks terug gekregen op Mn rekening

Beschrijf hier uw ervaring

Ook het extra verloop stuk wat ik heb besteld paste niet op de kachel. Deze paste wel op de maat die ik had doorgegeven voor de schouw, maar niet op de kachel. Ook hiervan zou ik geld terug krijgen,... Ook het extra verloop stuk wat ik heb besteld paste niet op de kachel. Deze paste wel op de maat die ik had doorgegeven voor de schouw, maar niet op de kachel. Ook hiervan zou ik geld terug krijgen, ook niet ontvangen.

Reactie Houtkachelsenhaardenshop.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Deze review is niet voor ons bestemd. U heeft bij ons geen kachel besteld. U heeft bij ons een waterverdamper, krokodillentang en houtbak besteld. U haalt 2 bedrijven door elkaar. Wij hopen dat onze levering wel naar wens is verlopen.

TZ

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering

Martin

Alleen contact gehad online. Levering van de bestelling was goed verzorgd. De bestelde tas (een tas voor open haard hout) is van goede kwaliteit

Robert S uit IJmuiden

Beschrijf hier uw ervaring

Goede uitleg over het product en zeer snel geleverd

M

Besteld en blij verrast dat pakket zo snel geleverd werd

Beschrijf hier uw ervaring

Toppie en super snelle levering

hubdeb

Goede kachels met aantrekkelijke korting.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel en efficiënt geleverd.

Mvv

Goeie site en bij vragen snel reactie

Beschrijf hier uw ervaring

Allemaal goed en snel geregekd