Welke score geef je het bestelgemak
Kon je de informatie vinden op de website
Hoe tevreden ben je met de Flames & Flavour houtskool?
Kwaliteit van de verpakking van de bestelling
Welke score geef je de snelheid van levering
Klantvriendelijkheid van Houtskool.nl
9.6/10
Tevredenheid verloop order

Joris Kodde

Geweldig!

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Één woord: Topservice! Ik heb zoveel goede ervaringen met houtskool.nl. Snelle service, goede kwaliteit, hartelijk service en af en toe een presentje. Eventuele problemen worden razendsnel en... Één woord: Topservice! Ik heb zoveel goede ervaringen met houtskool.nl. Snelle service, goede kwaliteit, hartelijk service en af en toe een presentje. Eventuele problemen worden razendsnel en kosteloos opgelost. Ik sta 100% achter houtskool.nl en raad het iedereen aan. Bedankt ik ben erg tevreden!

Peter Leugs

Top materiaal

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Duidelijk goed houtskool en snelle levering

Kwalitatief goed spul

Abdel Chimal

Via Facebook

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Grote assortiment en duidelijke uitleg

Top

cris van Dalen

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

goede info snelle levering prima kwaliteit

Wat vind je van de Flames & Flavour houtskool?

Prima kwaliteit en stevige verpakking

Timmon de Bruijn

Goed verlopen

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Gedetailleerde uitleg over de karakteristieken van de soort houtskool op de eigen productpagina.

Wat vind je van de Flames & Flavour houtskool?

Goede houtskool, brand goed, was iets moeilijker aan te steken als het “normale” houtskool van de gamma. Doorgaans aan 1 wokkel genoeg en binnen een kwartier tot twintig minuten op temperatuur, nu... Goede houtskool, brand goed, was iets moeilijker aan te steken als het “normale” houtskool van de gamma. Doorgaans aan 1 wokkel genoeg en binnen een kwartier tot twintig minuten op temperatuur, nu met 1 wokkel duurde het een stuk langer. Voortaan steek ik met twee wokkels aan. (De zak wokkels die erbij kwam wordt zeker gewaardeerd!)

edwin dange

Absoluut 100% helemaal SUPER!!!!!

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Snel, correct, verstand van zaken, mooie producten

Top

Coen Bakker

Uistekend !

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

uigebreid assortiment en nog een presentje in het pakket.

Justin Jansen

Duidelijke communicatie, kwaliteit houtskool

Perfect

Michiel

De doos met grote stukken houtskool was een zak vol klein spul en gruis waar niet mee te bbq-en was in de kamado. Dit laten weten, maar geen vervangend artikel gekregen zoals op de website vermeld... De doos met grote stukken houtskool was een zak vol klein spul en gruis waar niet mee te bbq-en was in de kamado. Dit laten weten, maar geen vervangend artikel gekregen zoals op de website vermeld staat. Jammer.

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Snelle reactie op de mail.

Slecht.

Reactie Houtskool.nl:

Beste Michiel. Natuurlijk zorg ik voor vervanging. Dat doe ik altijd. Helaas ging het opsturen van de vervangende doos niet helemaal soepel. Die komt in ieder geval je kant op dat garandeer ik.... Beste Michiel. Natuurlijk zorg ik voor vervanging. Dat doe ik altijd. Helaas ging het opsturen van de vervangende doos niet helemaal soepel. Die komt in ieder geval je kant op dat garandeer ik. Groeten Laurens

John Crouwel

Super

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Snelle levering en goede service

Wat vind je van de Flames & Flavour houtskool?

Mooie grote stukken en lange branduren