Welke score geef je het bestelgemak
Kon je de informatie vinden op de website
Hoe tevreden ben je met de Flames & Flavour houtskool?
Kwaliteit van de verpakking van de bestelling
Welke score geef je de snelheid van levering
Klantvriendelijkheid van Houtskool.nl
9.6/10
Tevredenheid verloop order

Patrick Kemp

Tevreden over de service en producten

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Prima kwaliteit en snelle verzending

Wat vind je van de Flames & Flavour houtskool?

Ben zelf koper van hardhout voor pizzaoven, is erg goed en brand langdurig

Patrick Kommers

Prima geregeld en mooie houtskool

Prima service prima houtskool

Wat vind je van de Flames & Flavour houtskool?

Wellicht een snellere levering? Al had ik persoonlijkheden haast. Op dinsdag (laat) besteld en op vrijdag geleverd.

Raymond Benders

Prima ervaring met Houtskool.nl. Zelfs ‘s avonds werden mijn vragen via Whatsapp netjes beantwoord. Daarnaast werd ik aangenaam verrast door de aanmaakwokkels die als extraatje bij de levering zaten.

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Snelle communicatie, goed advies, houtskool goed verpakt.

Wat vind je van de Flames & Flavour houtskool?

De eerste indrukken zijn goed. Heb echter nog te weinig branduren met deze houtskool om deze vraag goed te kunnen beantwoorden.

Arno De vries

Fijne kolen

Weinig as en brand lang

Kevin Verpaalen

Zeer fijn. Niet alleen verkopen ze een topproduct, ook de informatie versterking is zeer waardevol

Kwaliteit, behulpzaamheid, snelle levering,

Wat vind je van de Flames & Flavour houtskool?

Tot op heden, fantastisch.

Ron Golsteijn

mooie producten, snelle levering

Sandra Boon

Perfect

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Snelke levering, prima geïnformeerd.

Wat vind je van de Flames & Flavour houtskool?

Goede houtskool, vind persoonlijk de oak and beech wat klein van stuk. Qellicht is dat alleen deze zak geweest, andere waren perfect, komt evengoed wel op

Arthur Van Wylick

Heel erg goed!

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

goede service en mooie producten

Thijs van Dijk

Prima!

Duidelijke beschrijving van produkt

nvt

Thom Paardenkooper

Hi Laurens dank voor jouw kaart! Ik vond het een goede ervaring. Het gebaar van het cadeautje vond ik erg leuk. De producten werkte super! Levering alles klopte echt super. De verkoopervaring op de... Hi Laurens dank voor jouw kaart! Ik vond het een goede ervaring. Het gebaar van het cadeautje vond ik erg leuk. De producten werkte super! Levering alles klopte echt super. De verkoopervaring op de website valt denk ik nog iets in te winnen. Op de laptop is het bestellen erg makkelijk maar wanneer je bijvoorbeeld via je Iphone koopt is het een beetje onoverzichtelijk en is de website een beetje traag. Wanneer je je winkelmandje in gaat is soms best zoeken. Zo had ik een aantal keer 3 dozen met kolen per ongeluk in mijn winkelwagen dat is goed natuurlijk voor jou maar ik heb er 1tje nodig haha. Zelf heb ik een webshop gehad via shopify en jouwweb.nl het is super gebruiksvriendelijk en je kan alles zo zetten in de layout zoals jij het wilt incl. verhalen en blogs. Daarnaast is het ook gemaakt om op verschillende apparaten goed en soepel te laten werken. Het kost ongeveer per maand 20 euro maar dan is alles wel geregeld. Je komt tevens ook hoger in de zoekresultaten dus dat zou ook snel terug verdiend kunnen worden.

Wat zijn sterke punten van Houtskool.nl

Zeer goede levering en producten

Wat vind je van de Flames & Flavour houtskool?

Erg goed en branden lang