Rob

Vorige week een partij Douglas potdekselplanken en regels gehaald om een zijkant van onze bestaande veranda dicht te maken. Het hout van tuinhoutconcurrent is het mooiste hout dat er nu op zit. Mooi... Vorige week een partij Douglas potdekselplanken en regels gehaald om een zijkant van onze bestaande veranda dicht te maken. Het hout van tuinhoutconcurrent is het mooiste hout dat er nu op zit. Mooi recht en stevig hout zonder veel kwasten of scheuren. We konden het zelf uitzoeken en opladen en betaalden een scherpe prijs. Een aanrader!

Kan er geen bedenken! Topzaak, we halen ons hout voortaan hier.

Kluskoning

Scherpe tarieven, veel op voorraad. Hout is minder goed afgewerkt en erg nat. Verder prima ervaring en nette afhandeling bij afhalen

Goede ervaring
Mooi hout

Kan ik even niet bedenken

P. van den Blink

Prima.

Federico

Het is de tweede keer dat ik iets koop en afhaal bij dit bedrijf en het is altijd een fijne ervaring.

Arno volgering

Jammer dat de bestelling nog niet klaar lag mar heel goed met aandacht en vriendelijkheid geholpen. Zelfs met het laden van de spullen werd geholpen

Balken met de zelfde hxb maat staan allemaal met verschillende lengtes stonden tussen balken met een andere hxb maat. Is onoverzichtelijk. Tip eerst de hb maat selecteren en dan met een pulldown... Balken met de zelfde hxb maat staan allemaal met verschillende lengtes stonden tussen balken met een andere hxb maat. Is onoverzichtelijk. Tip eerst de hb maat selecteren en dan met een pulldown menu de verschillend afmetingen tonen om te selecteren

Prima prijs - kwaliteitverhouding. Behulpzaam personeel. Ruim gesorteerd.👍

Erwin

Goede service en snelle levering en tevens scherpe prijs. Kortom goed bedrijf

Goede prijs en kwaliteit, makkelijk bereikbaar, mogelijkheid om auto vlakbij het bestelde hout te plaatsen om te laden.
Kortom prima zaak!

neen