Esmée

Prima bedrijf! Man laad alles netjes voor je uit en plaatst het waar jij wilt. Ze hadden extra schroeven erbij gedaan, dat was echt super want bleken we achteraf nodig te hebben.

Uitstekend

n.v.t.

Pro-tec Design

Niks anders als prima!

H van Mil

Nog geen ervaring

Nog geen tips of verbeterpunten het is onze eerste bestelling !

Online hout besteld. Op tijd geleverd volgens afspraak. Alles compleet en prima spullen.

Christian Pahlplatz

Heel goed! Na te bellen konden ze de dag erna al leveren

Verbeter uw website

Remy Bouman

Uitstekende service en adviesen

Nico

Keurig geholpen, maar de term “fijn gezaagd” bij het Douglas hout klopt niet echt. Het hout is echt zeer ruw.

Alleen fijn gezaagd gebruiken als dat echt zo is.

Reactie Hout Vandaag:

Beste heer O,
Beste heer O,
Ik denk dat er een misverstand in het spel is. De term is niet fijngezaagd maar fijnbezaagd. Fijnbezaagd is een ander woord voor ruw. In de omschrijving staat ook ongeschaafd hout. Wellicht heeft u er overheen gelezen en zullen we dit duidelijker moeten aangeven. Ik zie dat het om 3 planken gaat die u zelf bij ons heeft afgehaald. Als u niet tevreden bent kunt u natuurlijk altijd de producten omruilen.
Hopelijk toch nog een keer tot ziens !

Alex

Goedkoopste in Den Haag en omstreken maar daar is het hout ook naar. Meerdere bankirai planken gekocht een paar slechte planken met spint en scheurtjes. Verder prima bezorgdienst.

Misschien de kwaliteit aangeven of meerdere kwaliteit soorten aanbieden.

Reactie Hout Vandaag:

Beste heer T,
Beste heer T,
Wat jammer dat u niet volledig tevreden bent. Hoewel wij inderdaad een zeer concurrerende aanbieder zijn gaat dit zeker niet ten koste van de kwaliteit! Onze leveranciers zijn met zorg gekozen en wij hebben een jarenlange samenwerking met deze bedrijven. Wij leveren een zeer goede kwaliteit, FSC-gecertificeerd, hardhout. Het is wel zo dat hout een natuurproduct is. Met dit warme weer kunnen er krimpschuren ontstaan dat is een natuurlijk proces.
Ik zie in uw order dat u 8 planken heeft besteld. Wanneer u niet tevreden bent kunt u dit te allen tijde aangeven en wij zullen de producten voor u omruilen. Goed om te horen dat u wel tevreden bent over onze bezorgdienst.
Dank voor uw reactie en hopelijk tot ziens !