Geleverd wat is besteld.

Dag en tijdstip levering waren niet nader te bepalen. Op verzoek of bij aflevering gebeld kon worden zodat planken buiten zicht konden worden geplaatst os NIET gereageerd. De planken lagen bij de... Dag en tijdstip levering waren niet nader te bepalen. Op verzoek of bij aflevering gebeld kon worden zodat planken buiten zicht konden worden geplaatst os NIET gereageerd. De planken lagen bij de poort langs de weg. Gelukkig zijn er geen planken gestolen/‘mee genomen’. Ik bestel niet meer bij dit bedrijf.

Particulier

Goede producten en goede service.
Ben goed geholpen per telefoon als per email

M. Swart

Uitstekende service en prettig personeel

Chauffeur belde een kwartiertje vooraf. Mag van mij iets eerder zijn.

F. Krul

Veel voorraad en de prijzen zijn goed. We komen hier zeker een keer terug.

G. van dijk

Bestellen was gemakkelijk en de bezorging correct. We zijn tevreden !

Engel kromhout van der Meer

Was niet mogelijk om een afspraak over de bezorging te maken. Zelfs niet over een dagdeel. Hout zag er goed uit. De bestelde schroeven moest 3 keer voor worden gebeld. Waren ze vergeten,... Was niet mogelijk om een afspraak over de bezorging te maken. Zelfs niet over een dagdeel. Hout zag er goed uit. De bestelde schroeven moest 3 keer voor worden gebeld. Waren ze vergeten, uiteindelijk zonder een vorm van excuses kreeg ik deze via de post geleverd.

Zie mijn ervaring met dit bedrijf.

Reactie Hout Vandaag:

Beste heer,
Wat jammer dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Uiteraard proberen we met ieder zijn wensen rekening te houden maar was de door u gewenste tijd niet mogelijk. Onze excuses hiervoor. Wel proberen we altijd in overleg een zo goed mogelijk alternatief te bieden.
De schroeven waren inderdaad vergeten maar dezelfde dag per post verstuurd.
U gaf aan dat de kwaliteit van de materialen wel goed was dus hopelijk toch nog een keer tot ziens bij de tuinhoutconcurrent!

Gewoon goed !

E. van Houts

Goed personeel en mooie kwaliteit hout

sjoerd smeijers

Neem je de tijd een bestelling te plaatsen af te rekenen en akkoord te gaan met al hun voorwaarden. krijg je later klein mailtje binnen we kunnen niet leveren stuur je rekingnummer maar. storten we... Neem je de tijd een bestelling te plaatsen af te rekenen en akkoord te gaan met al hun voorwaarden. krijg je later klein mailtje binnen we kunnen niet leveren stuur je rekingnummer maar. storten we geld terug. kortom zoek het maar uit.

geen producten op de site zetten die niet te leveren zijn.

Reactie Hout Vandaag:

Beste heer,
U heeft vandaag een bestelling gedaan waarbij de steenschotten niet op afzienbare tijd te leveren zijn. Nogmaals onze excuses daarvoor dit had inderdaad op de site vermeld moeten zijn!
Wij meenden er goed aan te doen om per direct uw geld terug te storten zodat u uw bestelling ergens andes kan doen zodat u alsnog uw spullen snel in huis heeft.
Helaas heeft u deze handelwijze niet kunnen waarden maar het was met een goede bedoeling.
Met een vriendelijke groet,
De Tuinhoutconcurrent.