Van Leeuwen

Keurige levering, jammer dat spullen niet in de tuin geplaatst konden worden, maar was ook bekend natuurlijk. Verder super website en goede service!

Dag eerder een grove schatting geven wanneer spullen geleverd worden.

Niéts

Correcte behandeling en een goede leverservice. Doen ook echt waar ze voor staan.

Nee geen verbeter punten wel een tip ga op deze weg door.

Scouting de Hoeve

Zeer goed, mooie site item snel gevonden

In de order staat ophalen zelfde werkdag, na een week heb ik zelf gebeld wanneer het item binnen zou zijn, zou deze week komen. iets meer klantgericht/ verwachtingsmanagement

Alex

Heb hier nu een paar keer hout besteld, zeer snelle levering en het is geen probleem bij de chauffeur als het hout zoals bij ons in de tuin afgeleverd moet worden. Bedankt jongens super service!!!!!!

Snel geregeld en de prijs is OK

Joey

De ervaring met Houthandel van Zundert is fantastisch. Ze hebben met me meegedacht toen ik een schutting wilde bouwen. Doordat ze net even eens stapje extra zetten heb ik een schutting geplaatst met... De ervaring met Houthandel van Zundert is fantastisch. Ze hebben met me meegedacht toen ik een schutting wilde bouwen. Doordat ze net even eens stapje extra zetten heb ik een schutting geplaatst met een systeem waarvan ik het bestaan niet kende. Dit bleek veel beter te zijn dan mijn eigen idee. Daarnaast was de bezorging perfect geregeld. Er werd meegeholpen om het hout op z'n plek te leggen. Van begin tot eind een fijne ervaring! Een echte aanrader.

R. de Waal onderhoud

Top zeer vriendelijk en alles is mogelijk

Cas

Netjes op tijd gebracht.
Goede kwaliteit

Prima service en meedenken bij het afleveren van de bestelling.
Aanrader.