Netjes geleverd op de afgesproken tijd.
Keurige chauffeur klantvriendelijk correct.

Patrick

's Middags na 17:00 uur besteld, de volgende ochtend al een email dat alles klaar stond. Daar aan gekomen netjes geholpen en dit ook alles voor een lage prijs en goede kwaliteit. Top ga zo door.

glashandel bj van soest

Zeer goede service keurig nette mensen leuk om zaken mee tedoen

Alles prima geregeld

Snelle Jelle

Snelle levering had rabatdelen alleen zat er verschil in het schaven waardoor de delen van elkaar afweken in breedte en dikte
heb niet gebeld kon gelukkig een beetje verdelen.
maar wel...
heb niet gebeld kon gelukkig een beetje verdelen.
maar wel zonde van het werk.

Ricardo van Agthoven

Beter dan verwacht en dan kan je een goed cijfer verwachten. Ik ben fan van bedrijven die meedenken met de klant zonder problemen. Donderdag zou er al geleverd worden, maar dit kwam voor ons niet... Beter dan verwacht en dan kan je een goed cijfer verwachten. Ik ben fan van bedrijven die meedenken met de klant zonder problemen. Donderdag zou er al geleverd worden, maar dit kwam voor ons niet uit. Gevraagd of het een dag later kon, er was die dag geen rit naar Rdam, maar dit hebben ze toch geregeld. Kijk, dat is service. En zoals ik het zelf altijd noem, bovenverwachting goed!

Misschien meer sloophout en bredere planken aanbieden. En wellicht een op maat gezaagd optie?

Corina joosten-keijzer

Grote voorraad en kan super snel geleverd worden.
Reageren snel op bericht

Misschien ook op zaterdag leveren

Grootveld

Super

Niet alles was perfect

marco adriaanse

Goed en snel dik tevreden.

Lex de Jonge

Uitstekend