Marjolein Smithuis

Op de site soms even zoeken onder welke hoofdgroep iets staat, maar voor de rest snel te bestellen en snel op te halen

Anja van der Lubbe

Zeer goed.

Steven Eerenberg

Ik heb 50 planken besteld, deze werden netjes bezorgd, de chauffeur hielp mee met uitladen en stapellen.
Dank

Sven van der Kooi

Ik had een wandbord besteld, zag er heel leuk uit op de foto. Wat ik in ontvangst mocht nemen, waren 5 planken hout !
Dat had ik ook wel bij de bouwmarkt kunnen kopen voor de helft minder. Er...
Dat had ik ook wel bij de bouwmarkt kunnen kopen voor de helft minder. Er stond nergens vermeld dat het een bouwpakket was, erg misleidend ! Ik bestel hier niet meer !

Reactie Hout Vandaag:

Beste heer,
Beste heer,
Dank u voor uw reactie en want jammer dat u niet tevreden bent over het product. Er stond overigens wel in de omschrijving DHZ (doe het zelf) maar wellicht heeft u daar overheen gelezen. Ik heb u gemaild dat u altijd het product mag retourneren en uw geld terug kan krijgen. Ik ga ervan uit dat u van deze mogelijkheid gebruik zult maken.
Nogmaals excuses voor het ongemak.

Zeer tevreden over de bestelling en de levering.

G.J. Caro

Prima hout voor een prima prijs. Helaas geen telefoontje vlak voor de aflevering, maar dat werd gelukkig geen probleem.
Wat mij betreft een aanrader.

Dirk van Beelen

Mijn eerste ervaring van dit bedrijf kan ik als uitstekend ervaren.