Koos

Perfect

André van Leeuwen

Telefonisch is het waardeloos

er zou eens een keer de telefoon opgenomen kunnen worden alles moet via een mail inspreken helpt ook niet want er wordt niet terug gebeld.

Reactie Hout Vandaag:

Beste heer van L,
Beste heer van L,
Het klopt dat wij op sommige momenten telefonisch slecht bereikbaar zijn. Het is op de piekmoment zo druk dat wij simpelweg niet in de gelegenheid zijn om alle telefoons te beantwoorden. Ik zie dat er inderdaad intensief mailcontact is geweest en dat dit wel goed is gegaan. U heeft steeds netjes op korte termijn antwoord gehad.
Ik begrijp dat het soms makkelijker is om een even te bellen maar ook in het kader van het voorkomen van fouten en misverstanden is de mail het duidelijkst. Wij gaan aan onze telefonische bereikbaarheid werken.
Wij zijn u graag weer eens terug bij Houtvandaag.nl

Zeer goed

Nvt.

Henk Warning

Een prima betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf, dat z'n afspraken voor de volle honderd procent nakomt.

Het is misschien handig een indicatie te geven over het bezorgmoment.

Tilly

Goed personeel, servicegericht

niet van toepassing

Heilige Boontjes

Al jaren prima service en goed hout.

Reactie Hout Vandaag:

Beste heer K,
Bedankt voor uw mooie review !

jolanda

Goed bedrijf kom hier al jaren

moest een afspraak maken om de spullen op te halen alleen kon dit pas na betaling en toen lukte het nog niet heb toen gebeld en toen was de afspraak met een telefoontje geregeld

Terugkerende klant

Prettig contact met medewerkers die meedenken en behulpzaam zijn.

voorraad op peil houden