Robert

Veel keus, goede prijs, snelle levering

Super goede service

Niks ze doen heel goed der werk ondanks deze carona tijd

Jan van Heiningen

Duidelijke website
Goede bezorgdiensten geheel volgens info op e-mail

Jullie zouden wat meer tuinbeits producten kunnen gaan leveren

Controle voor aflevering

Onno Offerman

Prima site, maar wel een probleem af en toe met het veranderen met aantallen. Ik ben 2 keer mijn complete bestelling kwijt geraakt.

Zoals ik al zei. Af en toe was ineens het dubbele van het aantal toegevoegd. Ik denk als ik bijvoorbeeld een paal bestelde en later een paal met hetzelfde formaat dan ging het ergens nog wel eens... Zoals ik al zei. Af en toe was ineens het dubbele van het aantal toegevoegd. Ik denk als ik bijvoorbeeld een paal bestelde en later een paal met hetzelfde formaat dan ging het ergens nog wel eens mis.
Bij het controleren van de "winkelwagen" kwam ik hier achter. Als ik dan het aantal wilde veranderen, dan had ik een probleem en kon ik opnieuw beginnen met de complete bestelling.

F.T. Driessen

Zeer goede ervaring

Ferdie

Kan vinden wat ik nodig heb, goede hulp, goede website en wat belangrijk is een goede prijs voor een goede kwaliteit

Reactie Hout Vandaag:

Beste heer M,
Bedankt voor uw mooie beoordeling !

Gerard Lagerweij

Snelle service en een groot assortiment aan hout, voor een zeer redelijke prijs.

Zorgen dat de reacties niet bij Spam terecht komt.

Bezoeker

Prima , correcte behandeling.

?

Hele positieve ervaring

Ik heb toch wel regelmatig kromme of beschadigde planken / palen aangetroffen in een bestelling. Die kon ik wel netjes omruilen, maar dat is weer een extra ritje naar Rijswijk. Tip is dus een check... Ik heb toch wel regelmatig kromme of beschadigde planken / palen aangetroffen in een bestelling. Die kon ik wel netjes omruilen, maar dat is weer een extra ritje naar Rijswijk. Tip is dus een check op de partij voor ie geleverd wordt. Verder ben ik uiterst tevreden over jullie. Dat heb ik ook aangegeven met hoge scores.