Arthur Hoekstra Omega Containertransport Den Haag BV

Zeer prettige ervaring, geen vraag is te veel voor ze.

is een goedlopende organisarie, niets aan veranderen.

P. Ensing

Kwalitatief goed hout!

Ik wist niet zeker of dat ik nog terug moest naar de kassa na het inladen van de spullen voor een soort van controle ofzo. Het ging nu op goed vertrouwen wat ik zeker waardeer.

Bezoeker

Goede service en producten zien er goed uit

Bert Hofkens

Zeer vriendelijke mensen en uiterst bekwaam

De klant mag zelf de bestelde goederen uit de stellingen halen, er wordt daarbij niet gecontroleerd of er niet "per ongeluk" te veel word meegenomen.
Als ik het mag zeggen zou ik iemand bij de...
Als ik het mag zeggen zou ik iemand bij de uitgang de ingeladen goederen laten controleren

Bezoeker

Prima service, alles netjes en snel afgehandeld.

Maurice

N.v.t.

Marcel Franken

Makkelijk bestellen, snel klaargezet en super relaxte en behulpzame medewerkers

Het is nog wel eens zoeken op de website. Bijvoorbeeld dakbedekking, isolatie en dakplaten/golfplaten staan onder bouwhout?! Kortom de rubricering kan misschien duidelijker.

Gijs Eerland

Hout vandaag heeft mooi hout geleverd voor een goede prijs,ook hebben zij zich zeer flexibel opgesteld t.a.v. het levermoment.
Ik zeg topbedrijf.

Zeker zo doorgaan.

Bezoeker

Goede service, hoge kwaliteit producten, scherpe prijs.

Gezien de diversiteit aan producten en maten is de website soms Lastig. Telefonisch prima gheholpen en snel verder gegaan met het online bestellen.

Meerbouw

uitgebreid assortiment voor de doelgroep. Personeel is vriendelijk en denkt mee. Wat ik zeer op prijs stel is dat ik zelf mijn materiaal op mijn gemak en in alle vrijheid kan uitzoeken.

Moet blijven zoals het nu is