Bezoeker

Prima aankoop, prettig behandeldeld.

Betalen met Paypal mogelijk maken.

BPaul van Rijnezoeker

Zoals altijd, goed product, betaalbare prijs en vakkundig personeel

A. Kievit

Gewoon goed

Ton

Super goed geholpen , en zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Ik kom zeker terug.

Ga zo door.

Danny van der Spiegel

Het jammer dat als je een slechte review plaatst Hout Vandaag wél de moeite neemt om te reageren - alleen op deze review overigens - verder krijg je als consument zijnde namelijk nul op het rekest.... Het jammer dat als je een slechte review plaatst Hout Vandaag wél de moeite neemt om te reageren - alleen op deze review overigens - verder krijg je als consument zijnde namelijk nul op het rekest. De beweringen van Hout Vandaag zijn daarbij pertinent niet waar, de deuren waren niet op voorraad. Deze zijn eind oktober nageleverd. Wat een aanfluiting jullie zogeheten ‘service’. Nalatig bedrijf!

Service

Reactie Hout Vandaag:

Beste heer,
Beste heer,
Uw review heeft betrekking op de vorige review van mevrouw W. U bent overduidelijk teleurgesteld en dat is vervelend. Blijkbaar zijn wij niet goed in staat geweest om onze standpunten uit te leggen zoals ik ook in mijn vorige reactie geprobeerd heb.
Ik wens u desondanks een fijne avond en wellicht tot ziens.

Tessa Waterland

Verwacht geen service

Afgelopen jaar hebben wij besloten dat de schutting en tuindeuren (buren en wijzelf) aan vervanging toe waren. Voor 2000,- euro aan hout besteld en dit ging allemaal prima. Onze deur was niet op... Afgelopen jaar hebben wij besloten dat de schutting en tuindeuren (buren en wijzelf) aan vervanging toe waren. Voor 2000,- euro aan hout besteld en dit ging allemaal prima. Onze deur was niet op voorraad en werd later geleverd. De bestelling werd geleverd en ook de deur van onze buren; groen / wit uitgeslagen. De bezorger gaf aan dat dit het laatste exemplaar was en ‘het toch geprobeerd moest worden, want sommigen nemen het voor lief. Buren wilde de deur niet en gelukkig werd hij snel opgehaald. Lange tijd hebben wij op de tuindeuren gewacht en eind oktober werden ze geleverd. Toen de planken van onze tuindeur begin januari (2 mnd later!) er spontaan afvielen heb ik contact opgenomen met de zaak. Een vriendelijke medewerker gaf aan dat het in 80% van de gevallen goed gaat, maar er bij 20% (!) wel eens wat mis gaat met het betimmeren van de deuren. ‘Stuur een mailtje en dan komt het goed’. Zo geschiedde, maar als antwoord kregen wij uit ‘coulance’ een doosjes schroeven op de werkplaats konden komen ophalen, wamt ‘de deur zag er niet meer mooi uit’. Er werd hierna niet meer op ons schrijven gereageerd.

De kwaliteit en (klanten)service van Houtvandaag laat dus te wensen over en is teleurstellend.

Reactie Hout Vandaag:

Beste mevrouw W,
In de eerste plaats vervelend om te horen dat u niet tevreden bent. Wij hebben een aantal malen gecorrespondeerd en ik hoopte dat u ons standpunt begreep.
Wij hebben in...
Beste mevrouw W,
Wij hebben in september bij u en uw buren mogen leveren. Zoals u ook aangaf was u prima tevreden over de levering.
U stuurde mij op 07 januari een mail dat u de deur wilde gaan plaatsen, maar er was helaas 1 plank vanaf. De schroef was namelijk gebroken. Ik heb geprobeerd uit te leggen dat tussen het leveren (september) en het plaatsen (januari) wel erg veel tijd zat en dat er natuurlijk van alles met deur heeft kunnen gebeuren waar wij geen invloed op hadden. De deur zag er ook niet 100% meer nieuw uit dus ik kon hem ook niet innemen, repareren en weer in de verkoop brengen. Het ging echter maar om één plank en ik heb voorgesteld om bij ons een gratis doos schroeven op te halen. U zou dan de deur zelf makkelijk de deur kunnen herstellen.
Helaas vond u mijn aanbod niet acceptabel en dat vind ik uiteraard erg jammer.
Desondanks hoop ik u toch nog een keer terug te zien bij Houtvandaag.nl

Hessel Wubbe

Top

Bij bestellen ging er in de invul velden iets niet goed waardoor ik moest zoeken welk veld ik verkeerd had ingevuld. Dit kostte onnodig veel tijd.

Bezoeker klant

Prima service