Andre van Dam

Bezorgkosten mogen lager

Coen

Goede service

Bergenhenegouwen

Prima bedrijf, ik kom er al jaren en het bevalt erg goed. Ik word altijd erg vriendelijk en goed geholpen. Hput is zelf uit te zoeken dat vind ik ideaal.

Cees Diependaal/ Particulier

Een zeer goede ervaring

Willem

Snelle actie en goede kwaliteit!

Peter van Strijbos WSV Blinckvliet

Uitstekende service en snelle levering,

Nvt

Bezoeker

Matig

bestelde spullen bleken niet op voorraad te zijn. Laat dat zien tijdens het bestellen.

Reactie Hout Vandaag:

Beste heer K,
Beste heer K,
Wat jammer dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. U heeft een viertal palen besteld. Bij ieder product op onze website houtvandaag.nl is er aangegeven of het product op voorraad of dat het product op bestelling is.
Waarschijnlijk heeft u daar overheen gelezen, dat kan uiteraard gebeuren.
In uw specifieke situatie heeft u palen gekozen die op bestelling zijn. De levertijd was inderdaad langer dat gewoonlijk en wij hebben dit per mail bij u aangeven. U heeft vervolgens gekozen om de order te annuleren en wij hebben de aankoopsom terug gestort.
In onze beleving was ons mailcontact op een vriendelijke en correcte manier maar achteraf heeft u dit blijkbaar toch anders ervaren. Onze excuses dat u geen goede ervaring hebt gehad en wij hopen u desondanks toch nog een keer terug te zien op Houtvandaag.nl
Team Houtvandaag.nl

Jacqueline Kegge

Goed alles stond klaar. Kon vragen stellen en werd geadviseerd. Makkelijk bestellen met internet en ophalen ná mail.

Geen idee voor mij niks.

Ruud

Top service en kwaliteit!

Zelfs in Corona top naar mogelijkheden!