Stephanie

Goed assortiment en snelle verzending.

Hallo Stephanie,
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Als kleine attentie van waardering heb ik voor €5 aan spaarpunten aan uw account toegevoegd. Veel plezier met shoppen :) Mvg Ivo Houben

Angela Rehmann

Super: kundig en behulpzaam

Reactie How2behealthy:

Hallo Angela, Bedankt voor de positieve feedback! Als dank hebben we €5 aan uw account toevoegd. Fijne dag! Mvg Ivo houben

Schild

Top

Reactie How2behealthy:

Hartelijk dank voor de review! Ik zou nog benieuwd zijn hoe we van dit rapportcijfer een 9 hadden kunnen maken :)? U mag mij altijd mailen op info@how2behealthy.nl. Als u uw gebruikersnaam dan... Hartelijk dank voor de review! Ik zou nog benieuwd zijn hoe we van dit rapportcijfer een 9 hadden kunnen maken :)? U mag mij altijd mailen op info@how2behealthy.nl. Als u uw gebruikersnaam dan tevens aan mij doorgeeft kunnen we u de attentie van €5 toekennen. M.v.g. Ivo Houben

Murray

Lovely service!

Reactie How2behealthy:

Dear Michelle, thank you very much for the positive feedback. We have added €5 of points to your account which you can exchange with the next (potential) order. Have a nice Sunday! Regards Ivo Houben

Particulier

Ik ben tot nu toe zeer tevreden, met de producten en de uitleg ervan, maar ook de levering, alles zeer correct en profesioneel.
Gr. Ida

Reactie How2behealthy:

Beste Ida, hartelijk dank voor de positieve feedback! Ben blij om te zien dat u tevreden bent. Ik heb net 165 extra spaarpunten t.w.v. €5 aan uw account toegevoegd die u bij een volgende bestelling... Beste Ida, hartelijk dank voor de positieve feedback! Ben blij om te zien dat u tevreden bent. Ik heb net 165 extra spaarpunten t.w.v. €5 aan uw account toegevoegd die u bij een volgende bestelling kunt inwisselen. Fijn weekend! m.v.g. Ivo Houben | Directeur How2behealthy

van meensel ludo

Zeer goed

Reactie How2behealthy:

Beste Ludo, hartelijk dank voor uw positieve feedback, dat waarderen we zeer! Alsdank krijgt u 5 euro aan spaarpunten in uw account bijgeboekt. Fijne zonnige dag gewenst! M.v.g. Ivo Houben

Jeanet

In maart 2020 hebben mijn vriend en ik beiden een Humming Mask gekocht.
Voornamelijk om de bloeddruk van mijn vriend zonder medicatie omlaag te krijgen.
We waren al actief bezig met...
In maart 2020 hebben mijn vriend en ik beiden een Humming Mask gekocht.
We waren al actief bezig met gezonde voeding die rijk is aan Omega 3 en 6 en het wekelijks eten van vette vis voor een beter cholesterol en om de bloeddruk te reguleren.
Inmiddels zijn we nu half mei en kunnen we concluderen dat de bloeddruk zonder medicatie gedaald is.
De onderdruk is nog aan de hoge kant 92 maar de bovendruk is inmiddels 124.
De combinatie van voeding, gezonde levensstijl en de Humming Mask zorgen ervoor dat er geen pillen van de huisarts meer nodig zijn. Bovendien kan ik niet aan de indruk ontkomen dat het de nachtrust positief beïnvloed. Ik slaap nu veel vaker de hele nacht door.

Inge Weirauch

Zonder How2behealthy zou ik nooit meer dit gewicht hebben bereikt op mijn leeftijd en inzage gekregen hebben in geen goede producten

Reactie How2behealthy:

Hoi Inge, heel erg bedankt voor de positieve feedback. Fijn dat ons programma (en ondersteunende producten) je heeft geholpen. Als dank voor je review hebben we 165 punten t.w.v. €5 aan je... Hoi Inge, heel erg bedankt voor de positieve feedback. Fijn dat ons programma (en ondersteunende producten) je heeft geholpen. Als dank voor je review hebben we 165 punten t.w.v. €5 aan je webshopaccount toegevoegd. M.v.g. Ivo Houben

Laura Schaper

Goede ervaringen. Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten. Levering ook altijd prima in orde. Niet de snelste, maar dat is oké.

Reactie How2behealthy:

Beste Laura, hartelijk dank voor uw feedback! Het merendeel van de bestellingen wordt op de dag van bestelling nog verzonden. Vanwege de coronacrisis lukt dat momenteel inderdaad niet altijd. Als... Beste Laura, hartelijk dank voor uw feedback! Het merendeel van de bestellingen wordt op de dag van bestelling nog verzonden. Vanwege de coronacrisis lukt dat momenteel inderdaad niet altijd. Als dank voor uw review hebben we 165 spaarpunten aan uw account toegevoegd. M.v.g. Ivo Houben

B.Gulpen

Bestelling werd naar behoren goed en snel geleverd.

Reactie How2behealthy:

Beste Bert, hartelijk dank voor uw positieve feedback! Als dank hebben we 165 spaarpunten t.w.v. €5 aan uw account toegevoegd. Fijne dag! M.v.g. Ivo Houben