de Lange & Partners training en coaching

Heel positief, kundig en adequaat

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor deze mooie beoordeling! Erg leuk om te horen.

Feenstra Verwarming

Op 17 en 18 oktober 2022 heb ik bij HRM Profielen de certificeringstraining voor DISC gedragsprofielen en Drijfveren analyse gevolgd.
De kern karakteristieken van de DISC kleuren zijn heel...
De kern karakteristieken van de DISC kleuren zijn heel toegankelijk.
Door de certificeringstraining te volgen kan je meerwaarde aan de analyses toevoegen waardoor het zelfinzicht van de deelnemers wordt vergroot.
Ik heb de training op locatie gevolgd, dat heeft mijn voorkeur omdat ook de non-verbale communicatie tijdens de trainingsoefeningen van belang is voor het gesprek dat wordt gevoerd met degene voor wie de gedrags- en drijfverenanalyse is opgesteld.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat de certificeringstraining op deze manier hebt ervaren. Gister heb je de verdieping gemaakt naar DISC en drijfveren in teams. Hopelijk was dit... Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat de certificeringstraining op deze manier hebt ervaren. Gister heb je de verdieping gemaakt naar DISC en drijfveren in teams. Hopelijk was dit ook een leerzame dag! Heel veel succes met het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk!

Koninklijke Burgers' Zoo

Hele leerzame training gegeven door een enthousiaste trainer

Reactie HRM Profielen:

Hartstikke bedankt voor de positieve reactie! Erg leuk om te horen.

Sasha

Ik ben erg tevreden met de samenwerking. Vanaf het eerste moment tot de laatste.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

Kim Laurensen

Snel en professioneel. weten waar ze over spreken, vriendelijk en voelt je als klant welkom

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor de mooie review Kim! Leuk om te lezen.

Applied Medical

Zowel in de aanloop naar de training als de dag zelf positieve ervaringen

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

Marlene

Leerzame sessie, prettige trainer. Gericht op de behoeftes van onze organisatie. Iets meer interactieve oefeningen was leuk geweest, maar daar was ook de tijd niet voor dus begrijpelijk.

Reactie HRM Profielen:

Hartstikke bedankt voor de positieve reactie en feedback! Erg leuk om te horen.

Jan-Hein Ooms/ING/Eigen ondernemer

(Bewerkt)

Professionele club met oog voor de details !

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor de mooie review Jan-Hein!

Hans de Jong

Het was een prettige, vriendelijke leerzame ervaring

Reactie HRM Profielen:

Bedankt Hans! Leuk om te lezen. Succes met het inzetten van de opgedane kennis.

Viccar coaching

Goede ervaring, leerzame en leuke twee dagen ervaren.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor de mooie review!