Siska Kingma

Positieve leerervaring opgedaan door professionele begeleiding

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je positieve review Siska! Wij wensen je veel plezier met het inzetten van de opgedane kennis.

(Bewerkt)

De training was compact. Goede trainer. Ik mis wel de derde exponent van DISC: basis- en responsstijl en de derde: onder stress.
Wat absoluut een pluspunt is is de service. Dat compenseert de...
Wat absoluut een pluspunt is is de service. Dat compenseert de prijzen voor afname DISC testen voor cliënten van mij. Toen ik daar vragen over had ben ik uitstekend geholpen door de servicedesk.

Remco Rijgersberg / RedFoxBlue

Training DISC

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor de positieve beoordeling Remco, leuk om te horen!

RET

DISC certificeringstraining

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie review!

J van Straten RET

De ervaring met dit bedrijf bestond voor mij uit het contact met Sandra, en dat is zeer goed bevallen. Sandra is een prettige gesprekspartner en gaf de cursus op heldere en duidelijke manier.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie review John!

M van den Berg

Materiaal in orde. Een fijne, professionele trainer.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je review Melanie. Veel plezier met het inzetten van de kennis.

Actemium

Prima georganiseerd

Reactie HRM Profielen:

Bedankt Dennis. Wij wensen je veel plezier met het inzetten van de opgedane kennis!

Nayel / Montessori College Nijmegen

Top cursus gehad

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie review Nayel! Wij wensen je veel plezier en succes met het inzetten van de opgedane kennis.

Helen's Business Solutions

Zeer interessante, leuke en leerzame training. Sandra doet het super leuk en heeft aandacht voor alle deelnemers. Ook haar eigen ervaringen en tips uit de praktijk zijn heel waardevol.

Reactie HRM Profielen:

Wat fijn om te horen dat de training bij Sandra zo goed is bevallen Helen. Veel succes en plezier met het inzetten van de opgedane kennis!

KuddeCoaching

Zeer positief, ik heb mijn DISC en Drijfveren bij een andere organisatie behaald, maar onlangs de verdieping DISC in Teams bij HRM Profielen gedaan.
Super verzorgd, enthousiaste begeleiding,...
Super verzorgd, enthousiaste begeleiding, pretigge manier van communiceren.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je goede review! Wat fijn om te horen dat de training je zo goed is bevallen.