evidensia

Zeer interessant , leuke teambuilding en veel kennis opgedaan over mezelf en de anderen rondom mij

Reactie HRM Profielen:

Hartstikke bedankt voor de positieve reactie! Erg leuk om te horen.

I.K. Training & Ontwikkeling

HRM Profielen heb ik ervaren als een hele prettige opleider die open staat voor feedback en in ontwikkeling blijft. Ze hebben een persoonlijke benadering en zijn communicatief erg sterk.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie reactie! Erg leuk om te lezen. Heel veel succes met het inzetten van de analyses!

Anouk van Loon Praktijkadvies

Goed, leerzaam en een prettige dag

Reactie HRM Profielen:

Anouk bedankt voor de positieve feedback! Succes met het inzetten van de analyses.

Mercure & IBIS hotel Tilburg

Prettige communicatie in het gehele traject, Wim is een kundige en prettige trainer en de producten zijn fijn en compleet om mee te werken.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor dit mooie compliment!

FRISS

Super leuke en leerzame training gehad met goede trainer

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je positieve feedback! We wensen je veel succes met het inzetten van de analyses.

Seegers

Professioneel maar toegankelijk

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor de positieve reactie. Leuk om te horen! Succes met het inzetten van de analyses.

VGS

Het waren mooie trainingdagen, effectief van opzet en prettig in contact.

Reactie HRM Profielen:

Hartstikke bedankt voor de positieve reactie! Erg leuk om te horen.

Bakker Oilfield Supply Coevorden BV - Lynn Jansen

Positief, professioneel, fijne communicatie

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie reactie Lynn! Erg leuk om te lezen. Heel veel succes met het inzetten van de analyses!

SIRS

Ik heb een prettige ervaring gehad met HRM Profielen. Goede service, ervaren en prettige trainer, en training was goed geregeld. Ik zou HRM Profielen zeker aanbevelen.

Reactie HRM Profielen:

Heel erg bedankt voor je positieve feedback! Mooi om te lezen dat je onze dienstverlening als prettig en goed ervaren hebt. Succes met het inzetten van de analyses!

EDITHWERKT

HRM Profielen biedt de DISC en Gedrag en Drijfveren analyses op een toegankelijke manier aan. Daarbij zijn de rapporten overzichtelijk en bevatten niet meer informatie dan nodig is. De mensen achter... HRM Profielen biedt de DISC en Gedrag en Drijfveren analyses op een toegankelijke manier aan. Daarbij zijn de rapporten overzichtelijk en bevatten niet meer informatie dan nodig is. De mensen achter HRM Profielen zijn deskundig, ervaren en hulpvaardig. De training is intensief maar boeiend. Kortom: aanrader!

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie reactie en toelichting! Erg leuk om te lezen. Succes met het vervolg!