FRISS

Praktisch, open, helder

Annedien Smit // Trainingsbureau Talent

Snelle certificering en gevarieerde dag. Ik miste wel een goed voorbeeld van het voeren van een DISC gesprek. Nu oefen je als onervaren trainers met DISC, zonder inzicht van rapport op je mede... Snelle certificering en gevarieerde dag. Ik miste wel een goed voorbeeld van het voeren van een DISC gesprek. Nu oefen je als onervaren trainers met DISC, zonder inzicht van rapport op je mede cursisten. Meerwaarde voor mij zou er nog inzitten om 1 voorbeeld te zien van een "goede" uitvoering van een DISC Analyse. Wellicht een idee voor de volgende keer. Verder tevreden over de ontspannen setting waarin we in snel tempo de toepassing van DISC hebben geleerd.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor de feedback Annedien!

Maddy Bolhuis / De Veranderkeuken

Training DISC- en drijfverencertificering gedaan. Online in Corona tijd. Zeer professioneel en interactief. En ondanks de digitale afstand, toch heel persoonlijk. Wim Speek is een bevlogen trainer.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor de positieve reactie Maddy! Leuk om te horen! Succes met het inzetten van de analyses.

Paulien Jager Interim, trainingven coaching

Goede interactieve training met juiste Inhoud, opbouw en verdieping.

Carma Consulting

Heel prettige en persoonlijke benadering

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie beoordeling Carma! Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.

Roveg Fruit

Klantvriendelijk, reageren snel, voelt persoonlijk. Zoom meeting goed, hoge betrokkenheid bij publiek.

Reactie HRM Profielen:

Hartstikke bedankt voor je positieve reactie! Fijn om te horen het contact op deze manier hebt ervaren. Veel succes met inzetten van de analyses!

Peter de Haan

Heel prettig

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor deze mooie beoordeling Peter!

IVC Evidensia

Goede ervaring. Professioneel en zaken goed op orde.

Laura Halma - Halma Coaching

HRM profielen heeft echt begrepen wat persoonlijke klantgerichte service is. In het verleden ben ik al eerder in contact geweest met HRM Profielen, zij hebben zo'n goede eerste indruk gemaakt, dat... HRM profielen heeft echt begrepen wat persoonlijke klantgerichte service is. In het verleden ben ik al eerder in contact geweest met HRM Profielen, zij hebben zo'n goede eerste indruk gemaakt, dat ik niet hoefde te twijfelen waar ik mij wilde laten certificeren voor DISC en Drijfveren analyses.

De medewerkers van HRM Profielen hebben een oprechte interesse voor de persoon aan de andere kant van de tafel of telefoon. Iets wat ik zelf nog maar zelden zie.

De analyses die HRM profielen aanbiedt zijn duidelijk leesbaar, maar vooral erg bruikbaar en toegankelijk. Dit is iets wat ik persoonlijk erg belangrijk vind.

De (online) certificering training was erg goed georganiseerd:
- De communicatie vooraf was duidelijk (telefonische & e-mail communicatie, training handleidingen, e-learning toegang).
- Ondanks dat de training online was, was het mogelijk om verbinding te maken met de mede-deelnemers en ook echt de diepgang op te zoeken.
- De training had een goede structuur waardoor de dagen heel natuurlijk en soepel verliepen. De tijd vloog voorbij.
- Er werd zorgt dat er telkens een link werd gelegd naar hoe de theorie of een oefening toegepast kon worden in het team of het bedrijf van de deelnemers.

Ik zou HRM Profielen zeker aanraden aan professionals die hun team, organisatie of praktijk willen verrijken met DISC en Drijfveer analyses.

Reactie HRM Profielen:

Hartstikke bedankt voor je positieve en uitgebreide feedback! Fijn om te lezen dat je de communicatie en de training op deze manier hebt ervaren. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis... Hartstikke bedankt voor je positieve en uitgebreide feedback! Fijn om te lezen dat je de communicatie en de training op deze manier hebt ervaren. Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis in de praktijk.

ISEO Consult

Prettig contact, deskundige trainer, een aanrader!

Reactie HRM Profielen:

Erg leuk om te horen, bedankt! Veel succes met het inzetten van de analyses.