Blij met de waardevolle trainingsdagen over DISC en Drijfveren!
Reactie HRM Profielen:
Bedankt voor je goede recensie Femke, Wij wensen je veel plezier met het uitzetten van de analyses!
Fijn om te horen Jos. Bedankt voor je mooie review.
Bedankt voor je review Renee. Wij wensen je veel plezier met het inzetten van de nieuw opgedane kennis!
Hoi Edith, Bedankt voor je mooie recensie. Wij wensen je veel plezier met het inzetten van de opgedane kennis!
Bedankt voor je mooie review Marit! Veel plezier met het inzetten van de opgedane kennis.
Hoi Jessica en Rob, wat fijn dat jullie de training zo goed ervaren hebben. Wij wensen jullie veel succes met het inzetten van de opgedane kennis.
Hoi Finn, bedankt voor je mooie recensie! Wij wensen je veel plezier met het inzetten van de analyses.
Hoi Margriet, bedankt voor je mooie review. Fijn dat de training zo goed is bevallen.
Hoi Jan, bedankt voor je goede feedback! Wij wensen je veel plezier met het uitzetten van de analyses.
Hoi Gerwim, wat fijn dat je de training zo goed ervaren hebt. Wij wensen je veel succes met het inzetten van de opgedane kennis. Tot 14 september!