Karin Audier / Koninklijke Visio

Certificering DISC en drijfveren

Reactie HRM Profielen:

Hoi Karin, wat fijn dat je training zo goed is bevallen. Bedankt voor je feedback.

Visio

Fijne training, veel praktisch kunnen oefenen

Reactie HRM Profielen:

Hoi Ingrid, bedankt voor je positieve feedback. Wij wensen je veel plezier met het toepassen van de opgedane kennis!

Mirte

Positief, servicegericht en persoonlijk

Reactie HRM Profielen:

Hoi Mirte, bedankt voor je mooie review. Wij wensen je veel plezier bij het inzetten van de nieuwe kennis bij de individuele trajecten!

Continu Professionals

Waardevolle training, kennisniveau hoog en goed ingespeeld op het publiek

Reactie HRM Profielen:

Dankjewel voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de training zo goed bevallen is.

Paula

Mooie combinatie van leren en doen. Heldere manier van uitleg en scherpe vragen. Erg fijn!

Reactie HRM Profielen:

Hoi Paula, wat leuk om te horen dat de training je goed is bevallen! Bedankt voor je feedback en veel plezier met het inzetten van de analyses.

Tess

Was echt een hele fijne ervaring

Reactie HRM Profielen:

Dank je wel voor je mooie beoordeling Tess! Heel veel succes met toepassen in de praktijk.

GGD Brabant Zuidoost

Positief, flexibel, meedenkend, afspraken nakomen

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel succes met het toepassen van de verworven kennis in de praktijk.

UBrands

Mijn ervaring met HRM Profielen was goed te noemen. De e-learning vond ik niet ideaal door de opmaak, maar de trainer heeft er door haar kennis, kunde en persoonlijkheid voor gezorgd dat ik een... Mijn ervaring met HRM Profielen was goed te noemen. De e-learning vond ik niet ideaal door de opmaak, maar de trainer heeft er door haar kennis, kunde en persoonlijkheid voor gezorgd dat ik een goede ervaring heb.

Reactie HRM Profielen:

Dank je wel voor je review, fijn dat de trainer heeft kunnen bijdragen aan je positieve ervaring. We nemen jouw opmerking over de opmaak van de e-learning mee en gaan kijken wat we hieraan mogelijk... Dank je wel voor je review, fijn dat de trainer heeft kunnen bijdragen aan je positieve ervaring. We nemen jouw opmerking over de opmaak van de e-learning mee en gaan kijken wat we hieraan mogelijk kunnen verbeteren.

Mourik

Prachtige training gehad met goede ondersteuning van proces.

Reactie HRM Profielen:

Heel leuk om te horen, bedankt voor deze mooie beoordeling! Veel succes met het inzetten van de analyses,

Mourik Infra BV

Correct, goede uitleg, pragmatisch, betrokken, proffessioneel

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie beoordeling! Veel succes met het toepassen van de opgedane kennis.