Mourik Infra

Zeer prettige ervaring

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie reactie. Veel plezier met het inzetten van de opgedane kennis.

Lysbeth

Sandra heeft tijdens de 2 dagen training haar uitgebreide kennis op een enthousiaste manier weten over te brengen. Sandra is zeer betrokken bij de deelnemers en speelt goed in op de behoeftes van de... Sandra heeft tijdens de 2 dagen training haar uitgebreide kennis op een enthousiaste manier weten over te brengen. Sandra is zeer betrokken bij de deelnemers en speelt goed in op de behoeftes van de groep. Mijn advies zou zijn niet alleen de DISC training te volgen maar deze altijd samen met de drijfveren. De toegevoegde waarde van de combinatie is dusdanig groot dat het voelt alsof alleen 'n DISC analyse niet het complete plaatje laat zien. Ik ben dan ook blij dat ik beide heb kunnen volgen.

Reactie HRM Profielen:

Goedemorgen Lysbeth, dank je wel voor je uitgebreide, positieve review.
Fijn dat je toch de tweede dag ook hebt gevolgd en daar de meerwaarde van ervaren hebt.
Veel plezier met het inzetten...
Goedemorgen Lysbeth, dank je wel voor je uitgebreide, positieve review.
Veel plezier met het inzetten van alle kennis in de praktijk.

Zichtbaar Internet

Vriendelijk en goed

Reactie HRM Profielen:

Beste John, leuk om te horen. Bedankt voor je reactie.

Mourik nv

Enthousiaste docent! Ze mixt theorie met zeer sprekende praktijkvoorbeelden.

Reactie HRM Profielen:

Dank je wel voor je mooie beoordeling! Heel veel succes met toepassen in de praktijk.

Mourik Infra

Prima training van Sandra Kok. fijne en overzichtelijke rapportage

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie beoordeling. Goed om te horen dat je de rapportages overzichtelijk en fijn vindt in het gebruik. Veel plezier met het inzetten!

Hanneke

Ik heb het van het begin tot het eind als zeer prettig en fijn ervaren. De training/trainster als ook de mensen die telefonisch en via mail me opweg hielpen als ik ergens niet uit kwam.
Ik kom...
Ik kom zeker terug voor een andere training😀

Reactie HRM Profielen:

Dank je wel voor je positieve woorden Hanneke! Veel plezier met het inzetten van de analyses en graag tot een volgende keer!

Peter De Smet/Van Wijngaarden Marine Services

Positief, oplossingsgericht en meebewegend met de klant. Komen de afspraken na en op tijd. Prijs en kwaliteit is in balans.

Reactie HRM Profielen:

Heel erg bedankt voor je mooie beoordeling Peter. Veel succes en plezier met het inzetten van de analyses.

Henriette Buijs

Goede en prettige communicatie tav organisatie, voorbereiding en afstemming.

Reactie HRM Profielen:

Erg leuk om te horen Henriette. Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Veel plezier met het inzetten van de analyses.

Remco Hammer / R. Hammer Management & Advies

Goede communicatie, goede trainingen, fijne locatie en zeer geïnteresseerd.

Reactie HRM Profielen:

Bedankt voor je mooie en uitgebreide beoordeling! Veel succes met het toepassen van de verworven kennis in de praktijk.

Jeroen Zuidberg

Super!

Reactie HRM Profielen:

Dankjewel ! Veel succes met in de praktijk brengen van het geleerde!