Het scheelt een heleboel zoeken en de belangrijkste punten worden kort en bondig gepresenteerd. Wat ik minder prettig vond, was het plannen van afspreken. Deze worden via HR navigator gedaan,...Het scheelt een heleboel zoeken en de belangrijkste punten worden kort en bondig gepresenteerd. Wat ik minder prettig vond, was het plannen van afspreken. Deze worden via HR navigator gedaan, maar werden in ons geval allen verzet. En dat vond ik jammer omdat mijn collega's en ik de agenda's er al op hadden aangepast en dat moet dan weer gewijzigd. Dan zij het mijns inziens beter zijn om af te wachten tot de partij zelf contact opneemt om de afspraak in te plannen.
Zij luisteren goed naar wat je precies nodig hebt en maken een goede keus voor je
Perfectkeur
HR Navigator bespaart je een hoop tijd en moeite met eindeloos zoeken. Snelle service en daarnaast kost het je niets!
SKIM Europe
Snelle en goede analyse en passende arbodiensten
CompuGroup Medical Nederland BV
Handig
Fries Museum
Arthur Gerlach - DENSO International Europe B.V.
Werkt snel en de service is gratis.
Invendus
Jullie hebben ons een enorme zoektocht bespaard.
Symeres B.V.
Goede ondersteuning op de voor- als achtergrond, waarbij in een overzicht de belangrijkste criteria zijn opgesomd van de dienstverleners en je deze gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken.
Stichting Levvel
Fijne, snelle en professionele aanpak. Ondersteunt in het vinden van je weg in arboland.