Gelet op het eindresultaat heeft de ondersteuning niets opgeleverd.
2Contact telemarketing BV
Duidelijk, overzichtelijk en snel. We moesten snel offertes ontvangen en dit is ook gelukt
b-creative
Duidelijk en informatief. In het oerwoud van aanbieders een shortlist maken, heft mij erg geholpen.
Hotel-Restaurant de Buizerd
Speelde goed in op onze wensen en bracht dit ook duidelijk in kaart. Fijne samenvatting en fijne manier van werken. Goede ontzorging.
Active4you
Ik heb niet het gevoel gehad dat zij heel veel ondersteuning geleverd hebben. Onze eerste vraag was het checken van de RI&E. Hier hebben we geen offerte voor ontvangen.
Pall Medistad bv
Goed en bondig. goed, echter het automatisch maken van afspraken werkt onvoldoende en heeft veel eigen tijd gekost om dit te herstellen.
Aectual
Prettig, kundig, praktisch, tikje vlot. Voldoende. Opvolging minder goed dan gesprek, maar al met al goed genoeg.
SIS Leisure Group
Wij hebben zeker een aantal offertes ontvangen die interessant kunnen zijn. De gegevens in de mail kwamen alleen niet helemaal overeen (belafspraken werden mbt tijdstip door elkaar gehaald en bij...Wij hebben zeker een aantal offertes ontvangen die interessant kunnen zijn. De gegevens in de mail kwamen alleen niet helemaal overeen (belafspraken werden mbt tijdstip door elkaar gehaald en bij terugkoppeling dat een bepaald tijdstip niet mogelijk was werd niet doorgegeven aan de 3e partij, waardoor deze voor niets belde). De uitstraling van de e-mails vond ik ook niet heel netjes (maar dat is uiteraard een mening); verschillende lettergrootte / dik gedrukte tekst / schuingedrukte tekst / alles door elkaar / etc.
CAM Consultancy
Duidelijk, snel en klantgericht. Juiste ondersteuning naar de vraag, met paar slordigheden in de uitvoering wat afspraken betreft.