Easy to use tool, die het maken van een selectie vereenvoudigd
Projectsoft BV
Leuk gesprek, goede en juiste informatie gekregen. Ondersteuning is prima, ons kennisgebrek over een arbodienst is goed opgevangen
Metrex BV
Stelt doelgericht vragen, efficiënt, voelt goed aan wat de vraagstelling is, prettig gesprek. Snelle actie/reactie. Wij hebben geen probleem dus er is ook niks opgelost :-)
Horizon Internet Technologies
Zeer professional en snel reagerend. Vooralsnog is mijn probleem nog niet opgelost
CurTec Nederland b.v.
Erg prettig, uitgebreid en informatief. Het is fijn om een selectie van kandidaten aangereikt te krijgen, het scheelt ons een hoop uitzoekwerk en tijd.
Stichting Sanctuary Kliniek
Nuttig en behulpzaam. Ik heb meer zicht kunnen krijgen in de wereld van arbodiensten.
Volckaert
Goed, men heeft voor mij al een voorkeuzen gemaakt in het totale aanbod van aanbieders
GAB Engineering & Development BV
Prima hulpmiddel, voor MKB met beperkte kennis van zaken. Was goed, alleen 2 aanbieders en geen 3 zoals in deze enquete wordt aangenomen