Zeer goed; dit is een heel goed initiatief om een keuze te maken.
Avital BV
Deskundig, prettig gesprek, gaat op zoek naar huidige knelpunten en wensen.
Van Vugt Project BV
De ondersteuning wordt gewaardeerd. Een eerste selectie is gemaakt, waardoor wij ons nu kunnen focussen op de invulling.
Dr Reddy's Research & Development BV
Helder en compact. Neemt werk uit handen!
Tenaris Connections
Goede ondersteuning en een goed gesprek, stelde genoeg vragen om mijn wensen in kaart te brengen en een selectie te kunnen maken.
IHLIA
Praktisch en adequaat en daarnaast erg behulpzaam. Geeft duidelijk richting.
Suniverse B.V.
Ik had gehoopt op verschillende aanbiedingen zodat ik uberhaupt kon vergelijken....
SamSam Westerpark B.V.
Prima en helder advies.
Stichting Ambulante Fiom
Een goed gesprek, met een duidelijke vraagstelling om verdieping te krijgen op de ingevulde vragen op HR Navigator. Fijn om op deze manier ondersteund te worden om in de brij van vele...Een goed gesprek, met een duidelijke vraagstelling om verdieping te krijgen op de ingevulde vragen op HR Navigator. Fijn om op deze manier ondersteund te worden om in de brij van vele arbodienstverleners met partijen aan tafel te zitten waar je het gesprek mee aan kunt gaan.
Your Majesty
HR Navigator kiezer heeft ons met een aantal software aanbieders kennis laten maken die we anders wellicht niet tegen waren gekomen. Door behulp van HR Navigatorkiezer hebben we een hoop tijd kunnen...HR Navigator kiezer heeft ons met een aantal software aanbieders kennis laten maken die we anders wellicht niet tegen waren gekomen. Door behulp van HR Navigatorkiezer hebben we een hoop tijd kunnen besparen met het zoeken hiernaar.