Goede duidelijke service, snelle opvolging en vooral de tips ter voorbereiding van het gesprek (ook de link naar website) waren erg handig. De adviseur was behulpzaam, duidelijk en to-the-point.
Databyte
Hele duidelijke feedback en goede vragen. Echt het gevoel dat er gezocht wordt naar een arbodienst die het beste bij ons past. Ik vind dit een zeer goed hulpmiddel om uit alle arbodiensten een...Hele duidelijke feedback en goede vragen. Echt het gevoel dat er gezocht wordt naar een arbodienst die het beste bij ons past. Ik vind dit een zeer goed hulpmiddel om uit alle arbodiensten een selectie van arbodiensten te kunnen maken die het beste bij het bedrijf passen.
Gallery Colorado B.V.
Fijne voorlichting over een onderwerp waar ik weinig vanaf wist. Ik kan nu een arbodienst gaan kiezen. Er werd goed naar mij geluisterd en de adviseur gaf duidelijke uitleg.
Machinefabriek Naaktgeboren Rotterdam
Zeer deskundig. Er werd goed geluisterd naar onze wensen en ze hebben ons goed geholpen bij het vinden van een goede arbodienst.
Micropas
Heel helder gesprek. HR Navigator geeft een duidelijk beeld van wat er in de markt beschikbaar is op het gebied van Arbodiensten.
Regio Rivierenland
Na het invullen van de site duurde het vrij lang voor er contact werd gelegd. Hier ben ik zelf achter aan gegaan. Ook de eindrapportage heb ik niet ontvangen, ook niet nadat ik hierover nog gemaild...Na het invullen van de site duurde het vrij lang voor er contact werd gelegd. Hier ben ik zelf achter aan gegaan. Ook de eindrapportage heb ik niet ontvangen, ook niet nadat ik hierover nog gemaild heb.
Epson Europe BV
HR Navigator bood de perfecte oplossing. Zeer deskundig.
Squarefield
De adviseur was heel erg behulpzaam en verhelderend. Het gesprek was uitgebreid, erg handig en prettig.
Yili Group
Duidelijk en professioneel.
GVB Rail Services
Heel goed. Dankzij HR Navigator hebben we geen tijd hoeven besteden aan het zoeken naar een onafhankelijke expert. Dat scheelt een hoop.