De adviseur was vriendelijk en professioneel. Zeker Adviserend. Was fijn gesprek, waar ik wat van op heb gestoken. HR Navigator heeft ons op weg geholpen in de wereld van de Arbodienstverlening...De adviseur was vriendelijk en professioneel. Zeker Adviserend. Was fijn gesprek, waar ik wat van op heb gestoken. HR Navigator heeft ons op weg geholpen in de wereld van de Arbodienstverlening c.q. het Arbovraagstuk.
Stichting Werelderfgoed Kinderdijk
Goede eerste selectie gemaakt.
Objectif Lune
De adviseur luistert goed naar wat je te zeggen hebt. HR Navigator heeft ons op weg geholpen.
Eurotape
Ik heb zowel het gesprek met de adviseur als de algehele ondersteuning als heel erg prettig ervaren.
Another Label BV
De adviseur stelde goede vragen en gaf een duidelijke samenvatting. Jullie hebben mij geholpen met een goede eerste stap naar een nieuwe arbodienst.
PDX services
De adviseur was duidelijk, helder en behulpzaam. De grote zoektocht naar een goed passende arbodienst is in grote mate weggenomen door snel de verschillende arbodiensten aan te bieden.
Starred
Dankzij jullie heb ik veel tijd bespaard aan zoeken en partijen benaderen. Onze vraag is goed vertaald naar beschikbare oplossingen zodat wij nu gerichter verder kunnen.
Thuiszorg Waalstad
De adviseur heeft veel inhoudelijke kennis. Het is een fijne manier en ondersteuning om een arbodienst te kunnen kiezen.
Warung Catering Services
Heel prettig en Praktisch!
Heborg
Lekker snel en helder. HR Navigator heeft het mogelijk gemaakt om een goede arbodienst te kiezen.