Prima. Ik vond de adviseur deskundig en prettig. Hij dacht goed mee.
Roamler
Very professional and helpful.
Militex BV
Een zeer positief gesprek, waarbij er aandacht was voor ons bedrijf. De ondersteuning was prima verzorgd, heel positief en prettig om mee te werken. Binnen afzienbare tijd hebben we weer een geldige...Een zeer positief gesprek, waarbij er aandacht was voor ons bedrijf. De ondersteuning was prima verzorgd, heel positief en prettig om mee te werken. Binnen afzienbare tijd hebben we weer een geldige ri&e waar we in de toekomst een hoop aan gaan hebben.
Miss Etam
Er werd mij duidelijk uitgelegd wat ik kon verwachten. Wij waren hard opzoek naar een RI&E aanbieder. Met behulp van HR Navigator hebben wij er meerdere gesproken en een keuze gemaakt.
Tradin Organic BV
Informatief en prettig. Het is een snelle scan van de markt. Nog geen probleem opgelost, ben nog aan het onderzoeken.
HRpm BV
Prima ondersteuning en heldere communicatie. Er is alleen helaas (nog) geen oplossing gevonden voor ons probleem.
Heembouw
Enigzins teleurstellend, omdat er 2 van de 3 pakketten toch echt niet voldeden aan onze verwachtingen
Recticel
Helder en duidelijk gesprek. Snelle en goede ondersteuning bij het kiezen van een aanbieder voor het uitvoeren van een machine RI&E.
Jamf
Dank je wel, zonder jou was het niet zo snel gelukt. RI&E geheel opzetten voor ons nieuw kantoor bij een bedrijf dat van het bestaan van de RI&E nog niet afwist tot ik werd aangenomen.
LSNed
Bijzonder prettig. Fijn om iemand te spreken die kan helpen om verder uit te vragen.