Fijn. De gehele vraag om een arbodienst passend bij onze vraag en bedrijf is gevonden met uw hulp. We hadden een zeer prettig gesprek en het was fijn om je wensen kenbaar te maken, zodat jullie...Fijn. De gehele vraag om een arbodienst passend bij onze vraag en bedrijf is gevonden met uw hulp. We hadden een zeer prettig gesprek en het was fijn om je wensen kenbaar te maken, zodat jullie konden gaan zoeken.
Roy Energy
Super dienstverlening.HR Navigatorkiezer is top.aanrader. helaas de tegenpartijen is tegenvallen
Woonstichting SSW
Het gesprek met de adviseur was prettig, duidelijk in de verwachtingen en in de vraagstellingen. Al met al: Erg prettig. Het is heel fijn om niet in de grote vijver van arbo dienstverleners te...Het gesprek met de adviseur was prettig, duidelijk in de verwachtingen en in de vraagstellingen. Al met al: Erg prettig. Het is heel fijn om niet in de grote vijver van arbo dienstverleners te moeten zoeken. Dit heeft ons veel werk uit handen genomen. Ik had het wel prettig gevonden wanneer we nog een aanbieder zoals onze uiteindelijke keuze voorgesteld hadden gekregen.
Advantage Media
Het persoonlijke en professionele service vind ik erg aangenaam. HR Navigatorkiezer denkt mee en stelt op maat gemaakte oplossingen voor de lange termijn visie op
VGCt
Behulpzaam. Het scheelde mij tijd om zelf een inventarisatie te moeten doen. Jullie hebben het voorwerk voor me opgelost.
Frames Group B.V.
Zeer doelgerichte en snelle aanpak om een juiste partij te vinden.
Dynasource
Prima!
Greenchoice
Prettige gesprekspartner met verstand van zaken. Het fijne van HR Navigator is dat er veel tijd bespaard wordt doordat er veel werk uit handen wordt genomen.
Sijben Wooncenter BV
Zeer deskundig en goed luisterend naar de wens van de klant. Zorgt voor structuur in de wirwar van Arbodiensten, zodat gesprekspartners aansluiten bij de wens van ons als klant.
Qando BV
Prima, kennis van zaken. Ze hebben ons het aanvragen van offertes en de shortlist-selectie uit handen genomen.