HR navigator maakt een prima voorselectie als de vraagstelling helder en duidelijk is geformuleerd.
Klant Contact Diensten
Prima ondersteuning, informeel en goed op weg geholpen. Komt minder commercieel over dan verwacht. Prima contact
Reinigingsdienst Waardlanden
Duidelijk en klantgericht
ICL Europe Cooperatief
HR Navigator biedt een eenvoudige wijze aan van vergelijken van aanbieders aan.
D'Elfant Assist BV
Tevreden, met een klein aandachtspuntje. De 3 gesprekken stonden op hetzelfde tijdstip gepland, dat was vrij onhandig.
Creative Clicks
Op efficiente wijze heeft HR Navigator onze organisatie in contact gebracht met arbodiensten die allemaal voldeden aan onze behoeften.
BSH Huishoudapparaten BV
Fijn dat er al aanbieders worden voorgesteld
C. Slob / JBRR
HR Navigator helpt overzichtelijk en inzichtgevend bij het maken van keuzes en (voor)selecties van potentiele dienstverleners.
ChromeBurner Motorgear BV
HR-navigator helpt je door het aanbod van arbodiensten dusdanig te verkleinen, zodat er een prettige en passende selectie van arbodiensten overblijft die volledig gericht zijn op de wensen en...HR-navigator helpt je door het aanbod van arbodiensten dusdanig te verkleinen, zodat er een prettige en passende selectie van arbodiensten overblijft die volledig gericht zijn op de wensen en behoeften van jouw organisatie.
Simone Appeldoorn - Keesmanagement
Deze dienstverlening bespaart veel tijd en geeft een helder vergelijk.