De Rading

HR Navigator helpt enorm met het selecteren bij de juiste ARBO dienst voor je organisatie, dit scheelt een hoop tijd!

PPHE Hotel Group

HR Navigator biedt accurate en professionele hulp in de keuze van het maken van een arbodienst. De problematiek en situatie werden snel herkend en hiervoor werden goed matchende partijen aangeboden.

Haspel

Goede nuttige info; prettig in contact; goede follow-up

Rotterdam Rail Feeding B.V.

Zat voor ons één interessante aanbieder tussen en op zich is dat voldoende, zeker als de klik er ook is!

Marieke Keizer, Dotinga State Zorg b.v.

Er werd snel gereageerd op de uitgezette vraag. Daarnaast werden ook de vervolgstappen snel in werking gezet. Er wordt geluisterd naar de vraag en er wordt gekeken hoe hier het beste bij aangesloten... Er werd snel gereageerd op de uitgezette vraag. Daarnaast werden ook de vervolgstappen snel in werking gezet. Er wordt geluisterd naar de vraag en er wordt gekeken hoe hier het beste bij aangesloten kan worden. Snel en effectief!

Camelot Vastgoedbeheer en Beveiliging BV

Snelle en inhoudelijke scan en goede service en follow up!

Vogelaar Vredehof

Goede feedback en zeker een hulp in het vinden van een arbodienst die bij je past.

Covadis

Heldere communicatie en kwamen drie geschikte kandidaten naar voren.

Jabil Circuit Netherlands B.V. / Patricia Vries

Ik vind het heel fijn hoe jullie werken en ook snel reageren. Wat ik minder vind is elke dag een email over vanalles en nog wat. 1 keer per week is ook genoeg.

Reactie HR Navigator B.V.:

Dag Patricia, dank voor je mooie beoordeling en fijn dat je blij bent met onze service.
Ik zie dat je voor heel veel gratis informatie aangemeld, zoals bijvoorbeeld onze gratis inkoopgids, daarom krijg je natuurlijk ook wat extra mailtjes. Je kunt je mailvoorkeuren gelukkig heel makkelijk zelf aanpassen. Als je bepaalde mails niet wilt ontvangen kun je je daarvoor natuurlijk ook gewoon afmelden. Of je kunt aangeven dat je alleen onze wekelijkse hr-tips wilt ontvangen. Mocht je hulp nodig hebben, laat maar weten.