Cardea

(Bewerkt)

Ondanks hick-ups aan het begin van het proces zouden we opnieuw gebruik kunnen maken van HR Navigator

Reactie HR Navigator B.V.:

Hoi Lise Lotte, jammer dat je mail niet goed bij ons aankwam. Gelukkig hebben we het snel met elkaar kunnen oplossen en had je binnen een dag toch nog alle documenten, zodat je goed voorbereid in... Hoi Lise Lotte, jammer dat je mail niet goed bij ons aankwam. Gelukkig hebben we het snel met elkaar kunnen oplossen en had je binnen een dag toch nog alle documenten, zodat je goed voorbereid in gesprek kon met alle aanbieders. Fijn ook om te horen dat je ons opnieuw gaat inzetten bij een vervolg.

ORS Lek en Linge

HR Navigator helpt om structuur aan te brengen in het selectieproces bij het kiezen van een passende arbodienst.

C. Wiegand / SIKO

Op deze wijze in contact gekomen met arbodienst die ik zelf niet kende

Rainforest Alliance

(Bewerkt)

Beantwoord ik graag in een later stadium.

Stars and Stories / Judyta

Mia?am kurs z Panem ?ukaszem, super egzaminator, wyt?umaczy? konkretnie o co chodzi, co jak dzia?a, co wolno a czego nie, nauka posz?a sprawnie, egzamin te?. Konkrety i jeszcze raz konkrety, to by?... Mia?am kurs z Panem ?ukaszem, super egzaminator, wyt?umaczy? konkretnie o co chodzi, co jak dzia?a, co wolno a czego nie, nauka posz?a sprawnie, egzamin te?. Konkrety i jeszcze raz konkrety, to by? zdecydowanie najlepszy kurs jaki mia?am!

VPCO Ermelo

Snel, accuraat en goed aansluitend bij de vraag

Go-Tan BV

Uitstekende manier om geïnteresseerde partijen aan tafel te krijgen en een eerste selectie te maken.