Ik ben met name enthousiast over de overzichtelijke vergelijking van specifiek voor ons geselecteerde aanbieders. Het is jammer dat HR Navigator niet eerder op ons pad is gekomen, dat had heel wat...Ik ben met name enthousiast over de overzichtelijke vergelijking van specifiek voor ons geselecteerde aanbieders. Het is jammer dat HR Navigator niet eerder op ons pad is gekomen, dat had heel wat tijd bespaard.
Remedy Services
Heel fijn, de hulp die ik in deze heb gekregen, goeie service en heeft mij echt over een drempel geholpen !
FOTOLAB
Snel en prettig geregeld.
Zichttop
Nvt
Hanneke Koops
Prima tool, heeft me veel werk bespaart.
Colliers
Na de aanvraag zelfde dag nog gebeld, super. Snelle en duidelijke opvolging. Erg fijn
cnv vakmensen
Adequaat
Sitel Netherlands
Prima ondersteuning in dit selectieproces.
de Wilde
Handig in het selectietraject.
PoliDirect
Ik ben tevreden over HR Navigator. Met name over de persoon die mij geholpen heeft (Marco de Zeeuw). we hebben uiteindelijk 1 offerte gekregen. We hebben zelf nog 2 offertes los van jullie...Ik ben tevreden over HR Navigator. Met name over de persoon die mij geholpen heeft (Marco de Zeeuw). we hebben uiteindelijk 1 offerte gekregen. We hebben zelf nog 2 offertes los van jullie aangevraagd en momenteel zitten wij nog in de keuze / bedenk fase.