Esplor

Na een eerste gesprek bleek dat jullie mijn vragen goed hadden begrepen en ook konden concretiseren. Als wegwijzer is dit een ideaal middel

G4S Fire & Safety

Ideaal om gebruik te maken van HR navigator. Scheelt een hoop tijd om 1 gesprek te voeren wat de wensen zijn en niet te zoeken naar aanbieders die zouden kunnen aansluiten. Goede kennis van zaken... Ideaal om gebruik te maken van HR navigator. Scheelt een hoop tijd om 1 gesprek te voeren wat de wensen zijn en niet te zoeken naar aanbieders die zouden kunnen aansluiten. Goede kennis van zaken inclusief onze branche.

Hart

HR Navigator helpt ons goed om een nieuwe arbodienst te vinden. Het proces vraagt een investering in tijd, maar helpt je je eigen vraag helder te krijgen en helpt je de juiste vragen aan de aanbiers... HR Navigator helpt ons goed om een nieuwe arbodienst te vinden. Het proces vraagt een investering in tijd, maar helpt je je eigen vraag helder te krijgen en helpt je de juiste vragen aan de aanbiers te stellen zodat je een goede vergelijking kunt maken.

Freshco

Positief. Snelle reactie op vragen (oa download kwam niet binnen). Zou echter meer zelf overzicht willen krijgen waarin je ziet wat de prijsstelling is voor de aangeboden diensten.

Siobhan Spoelman

Grondig in de voorbereiding, maar mis een stap voordat de gesprekken daadwerkelijk plaatsvinden. Zou zelf graag de regie hebben gehad over wie ik zou willen uitnodigen.

Modixx

Hr Navigator beviel mij persoonlijk goed, juiste info verkregen, echter duidelijk dat de aanbieders niet zitten te wachten op al dat werk voor maar 1 medewerker.